Avent Duda varalica Ultra air 0-6 mj cura, Duga NOVO

Avent Duda varalica Ultra air 0-6 mj cura, Duga NOVO

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
KOŽI OMOGUĆUJE DISANJEPosebno veliki otvori za zrak nježno prozračuju bebinu kožu kako bi ostala meka i suha.IDEALNA TEKSTURA ZA OSJEĆAJ UGODECijela duda varalica ultra a... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 22:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Avent Duda varalica Ultra air 0-6 mj cura, Duga NOVO. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02314062
Prijavi grešku
KOŽI OMOGUĆUJE DISANJEPosebno veliki otvori za zrak nježno prozračuju bebinu kožu kako bi ostala meka i suha.IDEALNA TEKSTURA ZA OSJEĆAJ UGODECijela duda varalica ultra air oblikovana je kako bi bila lagana i udobna, uključujući i svilenkasti sisač.OBOŽAVAJU JE BEBE DILJEM SVIJETAKada smo pitali mame kako su njihove bebe reagirale na naše silikonske dude posebne teksture, 98 % izjavilo je da njihova beba prihvaća dude varalice Philips Avent ultra soft i ultra air.PRATI PRIRODNI OBLIK NEPCA, ZUBI I DESNIPazite na razvoj usne šupljine vašeg mališana uz naš sklopivi silikonski sisač koji ima simetričan oblik koji prati razvoj bebinog nepca, zuba i desni.STERILIZIRANJE I SPREMANJE U PRAKTIČNOJ POSUDIPutna kutijica također je sterilizator.Sve što trebate je uliti nešto vode i staviti je u mikrovalnu pećnicu.Tako možete biti sigurni kako je čista za sljedeću upotrebu.Lagana duda varalica koja koži omogućuje disanje. Utješite svoju bebu dudom varalicom koja koži omogućuje disanje. Ultra air Philips Avent duda varalica ima posebno velike otvore za zrak kako bi koža ostala suha. Lagani štitnik dizajniran je za maksimalni protok zraka.KOLIČINA: dvije dude u kompletuKataloški broj: AV085/59
Avent Duda varalica Ultra air 0-6 mj cura, Duga NOVO
Avent Duda varalica Ultra air 0-6 mj cura, Duga NOVO
8,70 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe