DE BUYER B Bois vilica za posluživanje 31cm / drvo, nehrđajući čelik

DE BUYER B Bois vilica za posluživanje 31cm / drvo, nehrđajući čelik

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

De Buyer vilica za posluživanje od brušenog nehrđajućeg čelika i ručka od bukovog drva, koje francuski proizvođač dobiva iz Vosges šuma kojima se održivo upravlja, dio... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

In stock

Cijena je osvježena danas od 8:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Emundia.hr ponudi
Ponuda trgovine Emundia.hr za proizvod DE BUYER B Bois vilica za posluživanje 31cm / drvo, nehrđajući čelik. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Oprema za
Vrsta opreme za roštilj
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02314B01
Prijavi grešku

De Buyer vilica za posluživanje od brušenog nehrđajućeg čelika i ručka od bukovog drva, koje francuski proizvođač dobiva iz Vosges šuma kojima se održivo upravlja, dio je linije proizvoda "B BOIS" koju karakterizira robustan i bezvremenski stil. Prirodni materijali dodatno su zaštićeni sifonom od pčelinjeg voska. Vilica je neizostavan alat u vašoj kuhinji jer s njom možete jednostavno okrenuti i poslužiti pripremljeno meso. Preporučamo ručno pranje.

Francuski proizvođač De Buyer lider je u proizvodnji visokokvalitetnog kuhinjskog posuđa i kuhinjskog pribora još od 1830. godine. Svi njihovi proizvodi izrađeni su od 100% prirodnih materijala, a sam proces proizvodnje također je ekološki prihvatljiv. Posuđe je namijenjeno svima onima koji veliki naglasak stavljaju na zdrav način kuhanja, brinu o okolišu, kunu se u kvalitetne materijale, punoću okusa i slijede tradiciju u kuhanju. Pogodan je za domaća kućanstva, kao i za profesionalnu upotrebu, budući da je De Buyer posuđe svoju globalnu reputaciju steklo u najprestižnijim hotelima i restoranima.

Tehničke informacije:

Može se prati u perilici posuđa: NE

DE BUYER B Bois vilica za posluživanje 31cm / drvo, nehrđajući čelik
DE BUYER B Bois vilica za posluživanje 31cm / drvo, nehrđajući čelik
17,85 €
u Emundia.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe