Hunter oprsnica za pse Hilo Comfort XS zelena reflektirajuća

Hunter oprsnica za pse Hilo Comfort XS zelena reflektirajuća

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Inovativan, mekan, moderan i lagan, samo su neke od karakteristika koje Hilo čine tako posebnim. Ova oprsnica omogućuje jednostavno oblačenje i svlačenje koje omogućuje s... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zoocity ponudi
Ponuda trgovine zoocity za proizvod Hunter oprsnica za pse Hilo Comfort XS zelena reflektirajuća. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Vrsta ogrlice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023174C3
Prijavi grešku
Inovativan, mekan, moderan i lagan, samo su neke od karakteristika koje Hilo čine tako posebnim. Ova oprsnica omogućuje jednostavno oblačenje i svlačenje koje omogućuje samo jedna najlonska kopča i varijabilna kopča na čičak. Zbog mekog kroja sloboda kretanja je gotovo neograničena. Između prednjih nogu nema ometajućeg materijala pojasa. 3D mrežasti materijal ne samo da je zrakopropusn i mekan, već čak i namočen u hladnu vodu može pružiti učinak hlađenja u toplim danima. Pomično područje između pojasa i dva prstena za pričvršćivanje osigurava da se potezna sila raspodijeli preko cijelog pojasa, čime se rasterećuje kopča. Visokoreflektirajući materijal pomaže povećati vidljivost. Mali, ali praktični detalji poput integrirane pločice s adresom ili mekanih šavova omogućuju ovoj oprsnici dodatnu udobnost i inovativnost.
Hunter oprsnica za pse Hilo Comfort XS zelena reflektirajuća
Hunter oprsnica za pse Hilo Comfort XS zelena reflektirajuća
30,00 €
u zoocity

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe