Stakleni dildo Icicles No. 18

Stakleni dildo Icicles No. 18

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Stakleni dildo Icicles No. 18 je elegantan, ručno rađen stakleni dildo s prekrasnim detaljima koji su pravi praznik za oči. Svaki komad marke Icicles je dildo koji odu... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena jučer u 10:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

Ob nakupu prejmeš točke zvestobe v vrednosti 10% nakupa, ki jih lahko izkoristiš pri naslednjem nakupu.

Više o corner69.hr ponudi
Ponuda trgovine corner69.hr za proizvod Stakleni dildo Icicles No. 18. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02320689
Prijavi grešku

Stakleni dildo Icicles No. 18 je elegantan, ručno rađen stakleni dildo s prekrasnim detaljima koji su pravi praznik za oči. Svaki komad marke Icicles je dildo koji oduzima dah i spreman je za napornu akciju.

Ovaj prekrasan dildo izrađen je od neporoznog stakla koje je sigurno za tijelo. Dizajniran je da uz pravilno održavanje traje cijeli život.

Stakleni dildo je vrlo pogodan za igre temperaturom. Budući da je napravljen od stakla, može se vrlo lako grijati ili hladiti. Možeš ga zagrijati pod mlazom tople vode ili u mikrovalnoj pećnici.

Možeš ga ohladiti pod mlazom hladne vode ili staviti u hladnjak ili zamrzivač.S obzirom da je staklo neporozno, čišćenje je vrlo brzo i jednostavno. Možeš ga prati sredstvom za čišćenje igračaka i mlakom vodom ili jednostavno staviti u perilicu posuđa.

Za još bolje iskustvo ne zaboravi koristiti dovoljno lubrikanta.

Ostale karakteristike dilda:

duljina: 19 cm
širina: 3 cm

Stakleni dildo Icicles No. 18
Stakleni dildo Icicles No. 18
74,95 €
u corner69.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe