Ekonomično pakiranje Animonda GranCarno Adult Country 44 x 150 g - Govedina, jelen i repa

Ekonomično pakiranje Animonda GranCarno Adult Country 44 x 150 g - Govedina, jelen i repa

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ako se oslanjate na svježe sastojke, kada je riječ o hrani za pse, mokra hrana Animonda GranCarno Adult Country u potpunosti će zadovoljiti vaša očekivanja: pripremljena ... Pročitaj cijeli opis
53,98 € -4 %
51,69 €
2-4 dana
-4 %53,98 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 19:22.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Ekonomično pakiranje Animonda GranCarno Adult Country 44 x 150 g - Govedina, jelen i repa. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Posebna prehrana
Težina pakiranja (kg)
0.15
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0232AD2D
Prijavi grešku
Ako se oslanjate na svježe sastojke, kada je riječ o hrani za pse, mokra hrana Animonda GranCarno Adult Country u potpunosti će zadovoljiti vaša očekivanja: pripremljena je od puno svježeg mesa i hranjivih iznutrica koje, ovisno o vrsti, potječu iz različitih životinjskih izvora. Pri tome se dvije odabrane vrste mesa međusobno kombiniraju – za opskrbu proteinima prve klase i za izvrsnu aromu! S dodatkom manje količine povrća poput bundeve, krumpira, pastrnjaka ili repe, Animonda GranCarno Adult Country savršeno je rafinirana. Zahvaljujući raznovrsnom izboru vrsta, svakodnevno možete iznenaditi svojeg psa! Pri sastavljanju ovog ukusnog jelovnika, u potpunosti su izostavljene žitarice, gluten, soja i dodani šećer – a umjetna bojila i konzervansi također su potpuno zabranjeni u ovoj hrani visoke kvalitete iz Nizozemske. Ekonomično pakiranje Animonda GranCarno Adult Country 44 x 150 g u pregledu: delikatesna potpuna hrana za pse od 1 do 6 godina s velikim, uočljivim komadićima mesa pruža raznolikost u zdjelici: dostupno u različitim, ukusnim varijantama sa svježim mesom: preko 50 % mišićnog mesa i iznutrica, pruža proteine visoke kvalitete i osigurava izvrstan okus odabrani dodaci povrća: poput bundeve, krumpira, pastrnjaka ili repe prirodna receptura prilagođena psu: bez žitarica, glutena, soje i dodanog šećera, bez umjetnih bojila i konzervansa visoka kvaliteta: proizvedeno u Nizozemskoj u velikom ekonomičnom pakiranju: prikladno za zalihe, uštedite zahvaljujući povoljnijem većem pakiranju
Ekonomično pakiranje Animonda GranCarno Adult Country 44 x 150 g - Govedina, jelen i repa
Ekonomično pakiranje Animonda GranCarno Adult Country 44 x 150 g - Govedina, jelen i repa
51,69 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe