PLA Transparent filament - 1.75mm , 500g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
PLA TransparentPLA Transparent filamenti su poznati po svojoj jasnoći i transparentnosti. Vašim će printevima pružiti cool efekt prozirnosti. Ovi filamenti izrađeni su od... Pročitaj cijeli opis
16,92 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
22,82 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o azurefilm ponudi
Ponuda trgovine azurefilm za proizvod PLA Transparent filament - 1.75mm , 500g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0232C420
Prijavi grešku
PLA TransparentPLA Transparent filamenti su poznati po svojoj jasnoći i transparentnosti. Vašim će printevima pružiti cool efekt prozirnosti. Ovi filamenti izrađeni su od PLA Original filamenta,biorazgradljivi su i vrlo jednostavni za rad, što ih čini savršenim izborom za početnike. PLA Transparent filamenti su odlični za primjene koje zahtijevaju optičku jasnoću ili difuziju svjetlosti. Mogu se koristiti za dekoracije, svjetiljke, umjetničke kreacije, ukrasne elemente i još mnogo toga. PLA Transparent filamentIzradite 3D printeve istinske prozirnosti i divite se prodiranju svjetlosti kroz naš PLA Transparent filament.Kako biste saznali više o PLA filamentima, pročitajte naš blog. Ovdje možete pristupiti tehničkim informacijama.Preporuke za printanje: Za najbolje rezultate, printati na 200–230°C. Preporučena temperatura postolja za printanje je 60°C. Koristite stakleno postolje, PEI ploču, kapton ili plavu traku za izradnu platformu s 3Dlac sprejem.*Idealna temperatura može varirati ovisno o korištenom pisaču.
PLA Transparent filament - 1.75mm , 500g
PLA Transparent filament - 1.75mm , 500g
16,92 €
u azurefilm

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe