Ruffwear Furness jakna XXS

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ruffwear Furness jakna XXSLagana tkanina ima vodoodbojnu završnu obradu koja odbija vlagu, a zatvarač dužine 3/4 otporan je na sve vremenske uvjete i zadržava toplinu tij... Pročitaj cijeli opis
183,90 € -20 %
147,12 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o sape.hr ponudi
Ponuda trgovine sape.hr za proizvod Ruffwear Furness jakna XXS. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02333251
Prijavi grešku
Ruffwear Furness jakna XXSLagana tkanina ima vodoodbojnu završnu obradu koja odbija vlagu, a zatvarač dužine 3/4 otporan je na sve vremenske uvjete i zadržava toplinu tijela i na niskim temperaturama. Izuzetno mekane, zglobne rastezljive prednje nogavice, dizajnirane su tako da upijaju toplinu dok zadržavaju slobodu kretanja dok vaš pas juri snijegom. Rubne uzice na vratu i trbuhu stežu se kako bi uhvatile toplinu i spriječile hladnoću da probije jaknu. Budući da ostati na toplom ne mora značiti ostati u kući, Furness jakna nudi novu razinu pseće udobnosti za zimsko istraživanje.Ruffwear Furness jakna XXS je opuštenog kroja s patentnim zatvaračem i prednjim nogavicama za zadržavanje topline tijela.Veličina XXS odgovara za pse obujma prsiju od 33-43 cm.Model je dostupan u crvenoj boji.
Ruffwear Furness jakna XXS
Ruffwear Furness jakna XXS
147,12 €
u sape.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe