Rekuperator Eco v.2 - cijevni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Visoka efikasnost povrata topline je postignuta korištenjem ćelijskog regeneratora. Instalacija je jednostavna, uz jedan otvor u zidu. Napajanje je jednostavno, kabelom s... Pročitaj cijeli opis
419,00 €
2-7 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

dostupno Dostupno u 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rekuperatori.hr ponudi
Ponuda trgovine rekuperatori.hr za proizvod Rekuperator Eco v.2 - cijevni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0233A637
Prijavi grešku
Visoka efikasnost povrata topline je postignuta korištenjem ćelijskog regeneratora. Instalacija je jednostavna, uz jedan otvor u zidu. Napajanje je jednostavno, kabelom s utikačem koji se može ukupčati u standardnu utičnicu, iako je moguća i instalacija kroz zid. Ovaj rekuperator zraka prikladan je za samostalnu instalaciju te instalaciju u paru ili grupi. Dolazi s filterom F7 uz predfilter, što omogućava kvalitetnu filtraciju, uklanjajući i većinu PM2,5 i PM1 čestica. Keramički regenerator energije ima antibakterijski premaz koji spriječava i stvaranje plijesni. Ovaj rekuperator dolazi i s ugrađenim CO2 senzorom, te mogućnošću uključivanja ili povećavanja brzine s obzirom na koncentraciju CO2. Rekuperator Eco v.2 stvara svega 32,7 dB buke (u najjačem načinu rada) što ga čini iznimno tihim u radu. Zbog korištenja topline iz ispušnog zraka kako bi se prethodno ugrijao ili ohladio svježi ulazni zrak rezultira smanjenjem potrošnje energije potrebne za grijanje ili hlađenje prostora. Moguće ga je prebaciti i u noćni način gdje je u radu gotovo nečujan čime je prikladan za spavaće sobe. Automatski zatvarač spriječava ulazak insekata i povratno strujanje hladnog zraka kada se jedinica zaustavi. S Eco v.2 se može upravljati putem tipki na samom uređaju, preko daljinskog upravljača ili mobilne aplikacije.
Rekuperator Eco v.2 - cijevni
Rekuperator Eco v.2 - cijevni
419,00 €
u rekuperatori.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe