Lee Cooper LC06528.331

Lee Cooper LC06528.331

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ovaj minimalistički muški sat marke Lee Cooper odlikuje se svojim elegantnim i jednostavnim dizajnom, što ga čini savršenim dodatkom. Izrađen s kućištem od nehrđajućeg... Pročitaj cijeli opis

73,00 € -40 %
43,80 €
2-7 dana
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 16:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o watch-a-porter.com ponudi

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena jučer u 16:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Urarna Čakovec ponudi
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0233D752
Prijavi grešku

Ovaj minimalistički muški sat marke Lee Cooper odlikuje se svojim elegantnim i jednostavnim dizajnom, što ga čini savršenim dodatkom. Izrađen s kućištem od nehrđajućeg čelika, ovaj sat nudi izdržljivost i trajnost, dok istovremeno zadržava sofisticiran izgled.

Crni kožni remen dodaje notu klasične elegancije i udobnosti pri nošenju. Koža je materijal koji se s vremenom oblikuje prema zapešću korisnika, pružajući personaliziranu udobnost koja se poboljšava s vremenom. Crna boja remena omogućuje lako kombiniranje sata s različitim stilovima odijevanja, od poslovnih do casual kombinacija.

Jedna od ključnih značajki ovog sata je njegova multifunkcionalnost. Prikaz datuma, dana u tjednu, te 24-satni prikaz vremena čine ga iznimno praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Ove dodatne funkcije pružaju korisniku sve potrebne informacije na jednostavan i pregledan način.

Vodootpornost do 30 metara čini ovaj sat pogodnim za nošenje u raznim situacijama, uključujući blage kišne uvjete ili prilikom pranja ruku.

Lee Cooper LC06528.331
Lee Cooper LC06528.331
43,80 €
u watch-a-porter.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe