Essentials – Up & Down Vibe

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Uživajte u penetrirajućoj stimulaciji G ili P točke uz dodatak vibracijskog podražaja. Essentials – Up & Down Vibe ima vrh koji se pomiče gore dolje u rasponu od 1,5 cent... Pročitaj cijeli opis
62,99 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Libido.hr ponudi
Ponuda trgovine Libido.hr za proizvod Essentials – Up & Down Vibe. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023476A0
Prijavi grešku
Uživajte u penetrirajućoj stimulaciji G ili P točke uz dodatak vibracijskog podražaja. Essentials – Up & Down Vibe ima vrh koji se pomiče gore dolje u rasponu od 1,5 centimetara što simulira penetraciju. Kako je vrh oblikovan poput stimiliranog glavića i zadebljan odličan je za stimulaciju G-točke ili pak korištenje poput masažera prostate. Vibromotor stvara [...] Uživajte u penetrirajućoj stimulaciji G ili P točke uz dodatak vibracijskog podražaja.Essentials – Up & Down Vibe ima vrh koji se pomiče gore dolje u rasponu od 1,5 centimetara što simulira penetraciju. Kako je vrh oblikovan poput stimiliranog glavića i zadebljan odličan je za stimulaciju G-točke ili pak korištenje poput masažera prostate. Vibromotor stvara vibracije (u 3 brzine i 4 uzorka) koje se ravnomjerno šire cijelim tijelom igračke. Vibracija i pomicanje vrha mogu raditi istovremeno ili zasebno, ovisno o vašim željama. Manji krak je oblikovan kako bi vibracijama stimulirali klitoris ili perineum.Silikon je svilenkasto gladak na dodir te je i manja količina lubrikanta dovoljna prilikom korištenja. U potpunosti je krut i nefleksibilan. Izraženi glavić i blaga valovita tekstura na penetracijskom kraku će pružiti dodatan podražaj prilikom pomicanja.Daljinski upravljač ima domet do 10 metara kako biste upravljanje mogli prepustiti i parteru.Punjiva baterija omogućava do 1 sat rada za 1 sat punjenja.Otporan je na prskanje (IPX6 certifikat), ali nije u potpunosti vodootporan te se ne poreporuča uranjanje pod vodu.Napravljen je od silikona te ne sadrži ftalate niti druge tvari štetne za tijelo. Nakon korištenja očistite ga vodom i blagim sapunom.Preporučamo korištenje s lubrikantom na bazi vode.- 2 motora- 3 brzina pomicanja vrha- 4 uzorka pomicanja vrha- 3 brzine vibracija- 4 vibrirajuća uzorkaDuljina: 14 cmPenetracijska duljina: 11 cmPromjer (najširi dio): 3,8 cmOpseg (najširi dio): 11,9 cmMaterijal: silikon, ABS plastikaNapajanje: punjiva baterija (USB priključak), 1xCR2032 baterija (dolazi u pakiranju)
Essentials – Up & Down Vibe
Essentials – Up & Down Vibe
62,99 €
u Libido.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe