Krletka za Ptice Regina - Ferplast - Mesing

Krletka za Ptice Regina - Ferplast - Mesing

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
KRLETKA ZA PTICE REGINA – FERPLASTKrletka za Ptice Regina je mala, elegantana, okrugla krletka za kanarince, egzotične ptice i druge male ptice.Kao i svi Ferplastovi kave... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 12:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o gladnipsic.com.hr ponudi
Ponuda trgovine gladnipsic.com.hr za proizvod Krletka za Ptice Regina - Ferplast - Mesing. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02349C5E
Prijavi grešku
KRLETKA ZA PTICE REGINA – FERPLASTKrletka za Ptice Regina je mala, elegantana, okrugla krletka za kanarince, egzotične ptice i druge male ptice.Kao i svi Ferplastovi kavezi za ptice, Regina dolazi s priborom, uključujući pojilicu, 2 prečke, Bravo 1 odvojive rotirajuće hranilice, ljuljačku, ogledalo-igračku sa zvoncem, hranilicu za kašu te dvije odvojive plastične ladice.Baza ima dvije male plastične ladice koje svakodnevno čišćenje čine bez napora.Karakteristike: Idealno za kanarince, egzotične i druge male ptice U kompletu s prstenom na vrhu da ga objesite Zaobljena baza s dvije ladice koje se mogu ukloniti Pribor uključenDostupana je u bijeloj boji te u izvedbi presvučenoj mesingom, a može se postaviti ili zakačiti za jedan od naših plastičnih stalka.Plastični stalak dostupan odvojeno, model F61.Dimenzija: 49 cm x ¤32,5 cm.Serijski broj otisnut na pakiranju.Proizvođač: Ferplast S.p.A., Via 1° Maggio 5, 36070 Castelgomberto, Vicenza, Italia.Zemlja podrijetla: Slovačka.
Krletka za Ptice Regina - Ferplast - Mesing
Krletka za Ptice Regina - Ferplast - Mesing
57,99 €
u gladnipsic.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe