Voštane smeđe chelsea cipele Berwick Montrose — Waxed Brown - 44

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Chelsea čizme spremne za zimu, konstrukcija okvira s fleksibilnim Vibram gumenim potplatom. Crna verzija izrađena je od glatke kože, koja je testirana godinama, ali koja ... Pročitaj cijeli opis
269,90 € -40 %
161,90 €
-40 %269,90 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 14:54.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Gentlemanstore.hr ponudi
Ponuda trgovine Gentlemanstore.hr za proizvod Voštane smeđe chelsea cipele Berwick Montrose — Waxed Brown - 44. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023514BF
Prijavi grešku
Chelsea čizme spremne za zimu, konstrukcija okvira s fleksibilnim Vibram gumenim potplatom. Crna verzija izrađena je od glatke kože, koja je testirana godinama, ali koja je neobično voštana za još veću izdržljivost. U sklopu limitirane sezonske kolekcije šivao je Berwick, Španjolska. U sklopu ovogodišnje (pod)zimske kolekcije donijeli smo i ove okvirne perke s gumenim potplatom. Osim gumenog potplata sve je isto: kvalitetna glatka koža europskog je podrijetla, a same Berwick cipele šiju se u Španjolskoj čak iu današnjem globaliziranom vremenu. Koža je također voštana u ovoj boji tako da ima dodatni sloj zaštite.Konstrukcija okvira (Goodyear Welted)Fleksibilni Vibram gumeni potplatLako se obuvajuUdobno šire kopito - cipele se lako rastavljaju - odaberite pola broja manje nego inačeBroj kopita: 768Voštana goveđa koža iz europskih štavionicaPraktična navlaka od tkanineDio limitirane sezonske kolekcije.Dizajniran i proizveden u Španjolskoj.Za dulji vijek trajanja preporučamo redovitu upotrebu kalupa od cedra.
Voštane smeđe chelsea cipele Berwick Montrose — Waxed Brown - 44
Voštane smeđe chelsea cipele Berwick Montrose — Waxed Brown - 44
161,90 €
u Gentlemanstore.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe