PLAYMAIS Mosaic Trendy Mandala

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Kukuruzni neseser Playmais Mosaic Trendy Mandala je tematski i pomoću njega možete kreirati prekrasne oblike koji podsjećaju na cvijeće i daleku Indiju.

Kockice... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 20:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod PLAYMAIS Mosaic Trendy Mandala. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023564B6
Prijavi grešku

Kukuruzni neseser Playmais Mosaic Trendy Mandala je tematski i pomoću njega možete kreirati prekrasne oblike koji podsjećaju na cvijeće i daleku Indiju.

Kockice iz Playmais Mosaic seta imaju manje dijelove od ostalih Playmais kockica i više se koriste za "bojanje" šablona na papiru. Mosaic Trends sadrži širi spektar boja – više nijansi boja koje mala djeca još ne percipiraju u potpunosti. Playmais Mosaic Trendy kocke su stoga namijenjene djeci od otprilike 5-6 godina starosti.

Honzíkov savjet!: Iskoristio sam preostale dijelove za svoju sljedeću gradnju. Zahvaljujući činjenici da su ovi Mosaic dijelovi manji od uobičajenih Playmais dijelova, mogu ih koristiti za detaljniju izradu kompletš

3000 komada Playmais mozaika

Upute, inspiracija i alati unutar paketa. 6 maxi šablona od tvrdog papira. Više od 15 sati zabave.

Prikladno za djecu od: 6 godina

Dimenzije: 24,5 x 7 x 24,5 cm

Težina: 292 g

Kockice za djecu ne bi trebale biti samo šarene i zabavne, već prije svega sigurne. Playmais dječji set za gradnju izrađen je isključivo od prirodnih, biološki 100% razgradivih materijala. Nemate razloga za brigu ako ga progutate. Dijelovi ovog kreativnog pribora lijepe se navlaženjem vodom. Pojedinačni dijelovi su mekani, tako da se djeca neće ozlijediti. Playmais je stoga prikladan komplet za najmanju djecu.

PLAYMAIS Mosaic Trendy Mandala
PLAYMAIS Mosaic Trendy Mandala
19,36 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe