Lean Toys Lutka Emily s pletenicama

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=RA54YBP]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-r... Pročitaj cijeli opis
13,50 €
3-6 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
43,50 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Lean Toys Lutka Emily s pletenicama. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Minimalna starost (godine)
3
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023572E9
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=RA54YBP]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}

Lutka Emily stvorena za djecu koja vole kreativnu i čarobnu zabavu! Ova lutka puna je šarma i detalja koji će oduševiti svako dijete.

Emily je lutka koja se ističe svojom dugom kosom ispletenom u dvije slatke pletenice. Njezina kosa daje joj jedinstven karakter i potiče vas na stvaranje različitih frizura. Osim toga, lutka ima prekrasan ukras za kosu koji savršeno nadopunjuje styling.

Njezina haljina - ružičasta, lepršava, ukrašena cvjetnim motivom i mašnom. To je nježna i elegantna odjeća koja naglašava šarm lutke Emily i daje joj jedinstveni šarm.

Štoviše, Emily nosi crne štikle koje joj pridonose eleganciji. Pokretni udovi lutke čine njene pokrete realističnijima, što omogućuje još uključeniju i opsežniju zabavu.

U kompletu ćete zajedno s lutkom Emily pronaći i prekrasno cvijeće i mačića prijateljskog lica. Ovi dodaci savršeni su za stvaranje raznih scena i priča tijekom igranja.

Savršen je dar za svako dijete koje se voli igrati s lutkama na modnoj reviji i razvijati svoju maštu dok se zabavlja.

Dijelovi seta:

lutka Emily
mačić
ljubičasto cvijeće

Dimenzije lutke: 30 cm x 7 cm x 4 cm

Dimenzije mačića: 6cm x 5cm x 4cm

Dimenzije paketa: 33 cm x 28 cm x 7 cm

Proizvod ima CE certifikat i u skladu je sa standardom EN71. Proizvod za djecu stariju od 3 godine.

Lean Toys Lutka Emily s pletenicama
Lean Toys Lutka Emily s pletenicama
13,50 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe