Lean Toys Plišana mazilica - Medo

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=LL2S053]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-r... Pročitaj cijeli opis
9,90 €
3-6 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
39,90 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:58.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Lean Toys Plišana mazilica - Medo. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Minimalna starost (godine)
0
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0235B13E
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=LL2S053]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}

Naša mazilica nije samo obična igračka - ona je pravi pratilac koji će uvijek biti uz vaše dijete. Izrađena je od najkvalitetnijih materijala koji osiguravaju sigurnost i udobnost. Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi se stvorio ne samo mekani prijatelj, već i funkcionalna i osjetilno privlačna igračka za maženje.

Medvjedići nisu samo preslatki, već su i savršeni za svaku priliku. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, mogu pratiti vašeg mališana posvuda - i kod kuće i tijekom izleta vani.

Mekoća i ugoda na dodir karakteristike su koje razlikuju našu mazu od drugih. Nježni materijal s obrubom pruža dodatne osjećaje tijekom svakog zagrljaja. Nije samo prijatelj, već i dvoslojna dekica koja će umotati vašu bebu tijekom drijemanja ili mirnog sna.

Osim toga, naša mazna igračka nije samo mekana i funkcionalna. Šarene vrpce s motivom zvijezde i cvijeta daju šarm i stimuliraju bebin vid. Pričvršćeni zeleni list djeluje kao grickalica, pomažući u razvoju osjeta dodira i ugriza. Također ima dodatne atrakcije u obliku malih piskača u šapama i šarmantno zujajuće zvečke, koje mu dodaju draž i potiču interakciju.

Kako bi olakšao život roditeljima, medo je opremljen praktičnom omčom na glavi. Zahvaljujući njemu, igračka se lako može pričvrstiti na krevet, kolica ili autosjedalicu, čineći je uvijek uz dijete, spremno za svaku avanturu.

Dimenzije igračke: 28 cm x 34 cm x 30 cm

Dimenzije paketa: 30 cm x 16 cm x 6 cm

Ima CE certifikat i u skladu je sa standardom EN71 . Namijenjeno djeci od prvih mjeseci života.

Lean Toys Plišana mazilica - Medo
Lean Toys Plišana mazilica - Medo
9,90 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe