Mammut Seon Courier Savannah 20 L Ruksak

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ruksak za ured i slobodno vrijeme Nadahnut Mammutovim aktivnim životnim pristupom. Ruksaci iz linije Seon dizajnirani su za ... Pročitaj cijeli opis
110,00 € -2 %
108,00 €
-2 %110,00 €
s dostavom 115,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
115,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 18:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Mammut Seon Courier Savannah 20 L Ruksak. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0235D419
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ruksak za ured i slobodno vrijeme Nadahnut Mammutovim aktivnim životnim pristupom. Ruksaci iz linije Seon dizajnirani su za spajanje posla i slobodnog vremena: uključuju namjenski "radni" dio za prijenosno računalo, tablet ili dokumente i "penjački" dio za sportsku opremu. Možete ostati mobilni i uživati ??u slobodnom vremenu. Moderna rolo brava Seon Couriera čini ga posebno korisnim za bicikliste koji putuju na posao – uvijek imate pristup svojim stvarima. Za udaljenija odredišta možete pričvrstiti Courier na kovčeg kolica pomoću praktične petlje. Prikladno za: Urbano, Penjanje Sustav ovjesa: KONTAKT Navlaka za kišu: Ne Značajke: Vodoodbojni podstavljeni sekundarni ''''WORK'''' pretinac, dostupan izvana - idealan za prijenos prijenosnog računala, tableta i dokumenata Podstavljena navlaka za prijenosno računalo od flisa, dimenzije: 37 x 26 cm (približno 15-15,6 inča) Prostrani ''''CLIMB'''' glavni pretinac za opremu za penjanje za vaš sljedeći posjet teretani za penjanje Može se pričvrstiti na ručku za kolica Prednji džep s dodatnim unutarnjim džepom s patentnim zatvaračem i kopčom za ključeve Unutarnji mrežasti džep s patentnim zatvaračem Bočni pretinac s patentnim zatvaračem Rolltop zatvaranje s patentnim zatvaračem Udoban zahvaljujući anatomski oblikovanim, mekanim podstavljenim naramenicama Integrirana stražnja ploča za optimalnu stabilnost Održivost: DWR bez PFC-a Perfluorirani spojevi (PFC) često se koriste za hidroizolaciju, ali praktički nisu biorazgradivi. Mammut je predan zamjeni tretmana tkanina koje nisu biorazgradive održivijim alternativama visokih performansi. Fair Wear Fair Wear radi na osiguravanju poštenih i sigurnih radnih uvjeta u tvornicama odjeće. Neprofitna organizacija izravno surađuje s tvornicama, sindikatima, nevladinim organizacijama i vladama radi zaštite prava radnika. Materijali: Glavni materijal: 100 % poliamid
Mammut Seon Courier Savannah 20 L Ruksak
Mammut Seon Courier Savannah 20 L Ruksak
108,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe