Eko guitars Ranger 6 Natural

Eko guitars Ranger 6 Natural

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ranger 6 ima klasični Dreadnought oblik s vrhom od smreke i lipom straga i strana. Vrat je izrađen od Okouméa s 20-prečnim j... Pročitaj cijeli opis
104,00 € -6 %
97,50 €
-6 %104,00 €
s dostavom 105,40 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
105,40 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Eko guitars Ranger 6 Natural. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0235D488
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ranger 6 ima klasični Dreadnought oblik s vrhom od smreke i lipom straga i strana. Vrat je izrađen od Okouméa s 20-prečnim južnoameričkim Roupana fingerboardom, plastičnim sjedištem i maticom. Ranger je nedvojbeno riječ koja najviše odjekuje u Ekoovoj povijesti i pomogla mu je da se uspostavi kao robna marka u Europi. Počevši od naziva J-52, ova gitara je ažurirana i poboljšana svaki put sve dok verzije J-54 (6 žica) i J-56 (12 žica) nisu nazvane Ranger VI odnosno Ranger XII 1967. godine. Poznate po svojim odličan omjer cijene i kvalitete i neuništivost, i danas se mogu pronaći u domovima mnogih gitarista, možda u kutu dnevne sobe kao komad namještaja. Savršeno za one koji čine prvi korak u svijet akustične gitare.
Eko guitars Ranger 6 Natural
Eko guitars Ranger 6 Natural
97,50 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe