Rock Experience Re.Cosmic 2.0 Padded Man Jakna Reflecting Pond 2XL Jakna na otvorenom

Rock Experience Re.Cosmic 2.0 Padded Man Jakna Reflecting Pond 2XL Jakna na otvorenom

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Verzija 2.0 Re.Cosmic predstavlja restilizaciju kultne Rock Experience jakne. Poplun Re.Cosmic izrađen je postupkom reciklir... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
99,60 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 7:56.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Rock Experience Re.Cosmic 2.0 Padded Man Jakna Reflecting Pond 2XL Jakna na otvorenom. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Sa kapuljačom
da
Veličina
2XL
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0235DCC0
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Verzija 2.0 Re.Cosmic predstavlja restilizaciju kultne Rock Experience jakne. Poplun Re.Cosmic izrađen je postupkom recikliranja plastike i proizvodnih ostataka te predstavlja jasan primjer ekološke održivosti. S modernim i šarenim stilom, dizajniran za aktivnosti na otvorenom, ali i za mobilnost u gradu, idealan je za one koji žele napraviti informiran izbor noseći odjeću s ekološkim pristupom. Dizajnirana za zimske izlete u planine, kao i za hladne dane u gradu, Re.Cosmic je jakna s kapuljačom modernog stila, ekološka ikona brenda Rock Experience. Potraga za održivim rješenjima izraz je želje tvrtke da bude predvodnik u očuvanju planeta, počevši od izbora sirovina. Odjevni predmet izrađen je od tkanina bez PFC-a koje ne koriste kemijske tvari koje sadrže fluorougljike u prozračnim membranama, vodootpornim premazima i završnim obradama, tvari koje zagađuju okoliš i opasne su za zdravlje ljudi i životinja. Najlonska tkanina korištena u Re.Cosmic jakni dolazi iz odbačene odjeće ili proizvodnih komada. Značajke WR Reciklirana poliamidna tkanina BEZ PFC-a Topla i udobna podstava od recikliranih vlakana Integrirana kapuljača s vizirom podesivim jednom rukom Visoki zaštitni ovratnik Bočni džepovi s patentnim zatvaračem Unutarnji mrežasti džep Manžete od elastične likre Duži stražnji izrez za optimalnu pokrivenost Tkanina Tkanina: Reciklirani najlon, BEZ pFC-a, 100 % reciklirani pA, 37 gsm Punjenje: Reciklirana vlakna, 100 % pL, 420 g
Rock Experience Re.Cosmic 2.0 Padded Man Jakna Reflecting Pond 2XL Jakna na otvorenom
Rock Experience Re.Cosmic 2.0 Padded Man Jakna Reflecting Pond 2XL Jakna na otvorenom
91,70 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe