Petitcollin lutka 40 cm Francette crvena kapa

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ne morate biti baka iz bajke da primite preslatku djevojčicu, Crvenkapicu, u svoje kućanstvo.

Iza njezinog dizajna stoji pariška umjetnica Nathalie Lété, a njez... Pročitaj cijeli opis

110,17 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena jučer u 20:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Petitcollin lutka 40 cm Francette crvena kapa. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Minimalna starost (godine)
3
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02361C0F
Prijavi grešku

Ne morate biti baka iz bajke da primite preslatku djevojčicu, Crvenkapicu, u svoje kućanstvo.

Iza njezinog dizajna stoji pariška umjetnica Nathalie Lété, a njezin se imidž temelji na francuskoj verziji poznate priče Le Petit Chaperon Rouge.

Glava lutke izrađena je od savitljivog vinila, što stvara dojam topline.

Tijelo, zajedno s udovima, izrađeno je od visokokvalitetne neškodljive plastike sa satenskom završnicom ugodnom na dodir.

Dijelovi tijela su pomični, a slatki prsti na rukama i nogama vjerno su reproducirani u najsitnijim detaljima.

Mekana, ali jaka najlonska kosa bogate boje može se lako raščešljati i učvrstiti kopčama ili gumicama.

Pomno izrađene Petitcollin haljine ističu se svojom francuskom elegancijom, jedinstvenim bojama i originalnim uzorcima koji ih čine privlačnima i nepogrešivim.

U liniji Francette, proizvođač reinterpretira i reizdaje lutke koje prati duga tradicija, dajući roditeljima i bakama i djedovima nostalgična sjećanja na djetinjstvo. U nekim slučajevima njihovu iznimnost potvrđuju ograničeni troškovi proizvodnje i numeriranje pojedinačnih komada, čime se vlasniku pomaže u stvaranju osobnog odnosa s igračkom i jedinstvene priče.

Glavne značajke:

dizajn Nathalie Lie referenca na povijesne modele lutaka, numerirane serije izrađen od prvoklasnih neškodljivih materijala visokokvalitetna obrada, ekskluzivna površinska obrada netremice plave oči s trepavicama originalno i pažljivo uređene smeđe kose lutka, haljine, kapuljača, čarape i vrpce bogata ponuda dodatne opreme napravljeno u Francuskoj dob: 3+








Nathalie Lété

Francuska dizajnerica koja živi i radi u Parizu. Kao svoje glavne izvore inspiracije navodi narodnu i popularnu umjetnost zemalja porijekla svojih roditelja, Kine i Njemačke. No, zanimaju je i stare gravure cvijeća i životinja ili povijesne igračke iz cijelog svijeta. Njezini se radovi ističu koloritom i poetikom, opisuju se kao naivni, na granici art bruta. Koristi i miješa različite tehnike i medije, što se očituje u opsegu njegove suradnje s mnogo različitih producenata. Danas njezin potpis nose knjige, odjeća, uporabna i dekorativna keramika, pribor za dom i naravno igračke.

Petitcollin lutka 40 cm Francette crvena kapa
Petitcollin lutka 40 cm Francette crvena kapa
110,17 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe