Yale Sigurnosni sef Smart (D x Š x V: 350 x 300 x 250 mm, Korisnički kodovi)

Yale Sigurnosni sef Smart (D x Š x V: 350 x 300 x 250 mm, Korisnički kodovi)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Yale sigurnosni sef Smart pruža dovoljnu sigurnost za pohranu novaca ili dokumenata svojom čvrstom čeličnom konstrukcijom. S naprednim značajkama koje nadmašuju mogućnost... Pročitaj cijeli opis
319,00 €
2-5 dana
Cijena s dostavom
324,31 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bauhaus.hr ponudi
Ponuda trgovine bauhaus.hr za proizvod Yale Sigurnosni sef Smart (D x Š x V: 350 x 300 x 250 mm, Korisnički kodovi). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02366275
Prijavi grešku
Yale sigurnosni sef Smart pruža dovoljnu sigurnost za pohranu novaca ili dokumenata svojom čvrstom čeličnom konstrukcijom. S naprednim značajkama koje nadmašuju mogućnosti tradicionalnog sefa, Yale Smart sef nudi daljinski nadzor i upravljanje izravno s vašeg mobilnog uređaja. Pomoću besplatne aplikacije Yale Home možete otključati trezor s bilo kojeg mjesta i provjeriti je li otvoren ili zatvoren. Budite informirani i kontrolirajte uz upozorenja u stvarnom vremenu. Primajte obavijesti kad god je sef otključan, tako da uvijek znate tko je i kada imao pristup. Unutarnje svjetlo osigurava jednostavnu vidljivost u mraku, a sef uključuje kuke za ključeve i uklonjivu policu za prilagođenu pohranu. Posjeduje mehanizam zaključavanja koji se aktivira pet minuta nakon pet pogrešnih pokušaja. Opremljen je sa prikladnom tipkovnicom s prednje strane za otključavanje bez korištenja telefona, a u pakiranju proizvoda dolazi jedan ključ za otvaranje trezora u nuždi, ako se isprazne baterije ili ako zaboravite kombinaciju.
Yale Sigurnosni sef Smart (D x Š x V: 350 x 300 x 250 mm, Korisnički kodovi)
Yale Sigurnosni sef Smart (D x Š x V: 350 x 300 x 250 mm, Korisnički kodovi)
319,00 €
u bauhaus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe