Samsonite Ecodiver Laptop Ruksak L Blue Night 17.3 Ruksak za laptop

Samsonite Ecodiver Laptop Ruksak L Blue Night 17.3" Ruksak za laptop

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ecodiver postavlja novi standard u casual asortimanu. Ova kolekcija spaja praktičnost s elegantnim dizajnom i razvijena je s... Pročitaj cijeli opis
126,00 €
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
133,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 18:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 7:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02366B47
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ecodiver postavlja novi standard u casual asortimanu. Ova kolekcija spaja praktičnost s elegantnim dizajnom i razvijena je s posebnom pažnjom na sigurnost i udobnost. Koristeći reciklirane materijale, Ecodiver savršeno odgovara strategiji 'Odgovornog putovanja'. Vodootporni premaz čini ovaj asortiman savršenim izborom za sve vaše avanture na otvorenom i beskrajne šetnje gradom. Održivije Vanjski: Glavna vanjska tkanina i vanjski patentni zatvarači izrađeni su od odn. 100 % i 93 % recikliranog PET-a nakon upotrebe, a vanjska crna obrubna tkanina izrađena je od 100 % recikliranog industrijskog otpada najlona, ??a sve je dio Inicijative za tehnologiju materijala Recyclex. Premaz i podloga izrađeni su od prirodnih materijala. Interijer: Unutarnja podstava i unutarnji patentni zatvarači izrađeni su odn. 97 % i 93 % recikliranog PET-a nakon upotrebe, dio Recyclex Material Technology Initiative. Premaz i podloga izrađeni su od prirodnih materijala. Reciklirane PET boce: Glavna vanjska tkanina, unutarnja podstava, vanjski i unutarnji patentni zatvarači izrađeni su od ekvivalenta 25 recikliranih PET boca (0,5 l - 20 g). Vanjski Vrsta materijala: meka strana Zatvarači: Da Ručke: Gornja ručka(e) Vanjski džepovi: 1 prednji džep / 1 bočni džep Pametni rukav: Da Naramenica: Ergonomska naramenica Remen za prsnu kost: Da Držač boce: Da Reflektirajući detalji: Da Interijer Glavni odjeljak: Da Pretinac za prijenosno računalo: Da Veličina zaslona prijenosnog računala: 17,3'' Unutarnja organizacija: Da Recyclex tehnologija materijala Recyclex Material Technology je niz tkanina i školjki stvorenih korištenjem post-potrošačkih ili post-industrijskih recikliranih materijala koji su posebno izrađeni da budu izdržljivi, fleksibilni i ekološki odgovorniji. Ključne prednosti Dobra organizacija: Lako je organizirati stvari u ovom ruksaku. Sadrži glavni pretinac s džepom za prijenosno računalo i tablet, prostrani prednji džep s džepom na patentni zatvarač, držač za olovku i telefon te ravni prednji džep za pohranu sitnica. Otporan na vodu: Svi Ecodiver predmeti imaju obloženu vodootpornu tkaninu. Laminiranjem pod vakuumom, proizvodi su postali vodootporni i otporniji na abraziju. Reflektirajući detalji: Sigurnost na prvom mjestu! Reflektirajući detalji na prednjoj strani poboljšat će vašu vidljivost dok ste u pokretu.
Samsonite Ecodiver Laptop Ruksak L Blue Night 17.3" Ruksak za laptop
Samsonite Ecodiver Laptop Ruksak L Blue Night 17.3" Ruksak za laptop
126,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe