Trixie kaputić za oporavak, za mačke - S-M: duljina leđa cca 32 - 36 cm

Trixie kaputić za oporavak, za mačke - S-M: duljina leđa cca 32 - 36 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
U životu svake mačke može se pojaviti potreba za medicinskim zahvatom. Kaputić za oporavak brenda Trixie sprječava mačku u lizanju rana nakon kirurškog zahvata kako bi se... Pročitaj cijeli opis
16,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
20,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 9:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Trixie kaputić za oporavak, za mačke - S-M: duljina leđa cca 32 - 36 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023698E8
Prijavi grešku
U životu svake mačke može se pojaviti potreba za medicinskim zahvatom. Kaputić za oporavak brenda Trixie sprječava mačku u lizanju rana nakon kirurškog zahvata kako bi se rana zaštitila od bakterija. Izrađen je od meka pamuka i vrlo je udoban za nošenje. Kaputić za oporavak brenda Trixie mačku ne sputava i osigurava joj potreban prostor za noge čak i pri odlasku na WC. Zahvaljujući čičak kopči i vezici, savršeno se prilagođava tijelu mačke i ne može se lako skinuti. Kako bi se održala higijenska čistoća, možete ga prati u perilici rublja na 60 °C! Trixie kaputić za oporavak, za mačke u pregledu: koristan kaputić za oporavak, za mačke od meka pamuka: udobno za nošenje, prianja uz tijelo mačke za zaštitu rana: sprječava lizanje i onečišćenje rane dovoljno prostora za noge: omogućuje odlazak na WC, ne ograničava kretanje s čičak kopčom i uzicom: individualno podesivo, ne mogu se lako ukloniti higijenski čisto: perivo u perilici na 60 °C boja siva materijal: pamuk/elastan zatvaranje: čičak trakom podesivo: da Pregled veličina Veličina Duljina leđa Opseg vrata Opseg prsa S - M oko 32 - 36 cm oko 30 cm oko 38 cm M - L oko 36 - 42 cm oko 36 cm oko 44 cm
Trixie kaputić za oporavak, za mačke - S-M: duljina leđa cca 32 - 36 cm
Trixie kaputić za oporavak, za mačke - S-M: duljina leđa cca 32 - 36 cm
16,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe