Chewies Salametti Midi - Govedina sa srcem i sirom 3 x 80 g

Chewies Salametti Midi - Govedina sa srcem i sirom 3 x 80 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bez obzira na to radi li se o štenadi li starijim psima, baš svi vole ukusnu grickalicu za međuobrok. Chewies Salametti Midi pruža upravo to, ukusno pripremljeno, pažljiv... Pročitaj cijeli opis
10,47 € -17 %
8,73 €
2-4 dana
-17 %10,47 €
s dostavom 12,72 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
12,72 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 9:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Chewies Salametti Midi - Govedina sa srcem i sirom 3 x 80 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02379ADF
Prijavi grešku
Bez obzira na to radi li se o štenadi li starijim psima, baš svi vole ukusnu grickalicu za međuobrok. Chewies Salametti Midi pruža upravo to, ukusno pripremljeno, pažljivo sušeno na zraku i neodoljive arome koja će oduševiti vašeg psa. Posebno je važno istaknuti monoproteinsku recepturu. Osim što osigurava veliki užitak, prikladno je i za pse s osjetljivom probavom. U svakom je zalogaju Chewies Salametti Midi veliki udio mesa koje ispunjava instinkte vašeg četveronožnog prijatelja. U ponudi je nekoliko vrsta okusa kojima vaš pas neće odljeti. Obogaćeni vitaminima A i D te dragocjenim mineralima, grickalice služe kao savršen dodatak uravnoteženoj prehrani. Naravno, poslastice su bez laktoze i žitarica i ne sadržavaju dodani šećer. Proizvedeno je u Austriji od sastojaka visoke kvalitete i možete biti sigurni da nisu u igri genetsko inženjerstvo ni ispitivanja na životinjama. Uz Chewies Salametti Midi trenuci za grickalice postaju nezaboravni doživljaj! Chewies Salametti Midi u pregledu: ukusne grickalice za pse, u obliku salame meka tekstura: prikladno također za štenad te za starije pse monoproteinska receptura: korisno za pse osjetljive probave u ponudi je nekoliko vrsta okusa: po želji pažljivo sušeno na zraku: za ukusnu aromu visok udio mesa: užitak prilagođen potrebama vrste s vitaminima A i D te dragocjenim mineralima: savršen dodatak uravnoteženoj prehrani bez laktoze i žitarica: može se konzumirati i kod određenih alergija ili intolerancija prirodno i ekološki odgovorno: u potpunosti bez genetskog inženjeringa ili ispitivanja na životinjama bez dodanog šećera proizvedeno u Austriji: od visokokvalitetnih sastojaka
Chewies Salametti Midi - Govedina sa srcem i sirom 3 x 80 g
Chewies Salametti Midi - Govedina sa srcem i sirom 3 x 80 g
8,73 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe