TIAKI meki krevet Nolan - d 55 x š 47 x v 19 cm

TIAKI meki krevet Nolan - d 55 x š 47 x v 19 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Je li vaša mačka kralj ili kraljica vaših četiriju zidova? TIAKI meki krevet Nolan nudi joj prikladno utočište: njegova osnovna struktura sastoji se od ovalne konstrukcij... Pročitaj cijeli opis
27,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
28,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod TIAKI meki krevet Nolan - d 55 x š 47 x v 19 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02379BB0
Prijavi grešku
Je li vaša mačka kralj ili kraljica vaših četiriju zidova? TIAKI meki krevet Nolan nudi joj prikladno utočište: njegova osnovna struktura sastoji se od ovalne konstrukcije od pjene s visokim rubovima, koja je iznutra obložena ugodnim ovčjim plišem, tako da se vaš ljubimac u njoj može sjajno opustiti i osjećati se apsolutno sigurno! Zahvaljujući neklizajućoj donjoj strani ne klizi ako vaša mačka voli obavljati vježbati okretanje u krevetu. Praktični unutarnji jastučić kreveta TIAKI Nolan može se po potrebi ukloniti i okrenuti, a jedna strana prekrivena je ovčjim plišem, a druga lijepom tkaninom za presvlaku, što omogućuje da se u potpunosti prilagodi potrebama i godišnjim razdobljima. Za jednostavno čišćenje pjenu koja se nalazi u unutrašnjosti kreveta za maženje možete izvaditi kroz otvor sa zatvaračem, a zatim presvlaku čak staviti u perilicu rubljš TIAKI meki krevet Nolan u pregledu: udoban krevet za maženje za mačke, savršeno za maženje i spavanje, ovalni oblik pjene s visokim rubovima: s mekanim ovčjim plišem, praktičan unutarnji jastučić: uklonjiv i okretan, sa stranom od ovčjeg pliša i tkanine za presvlaku, s patentnim zatvaračem: za jednostavno pranje presvlake, s protukliznim premazom: pomaže da krevet za maženje ostane na mjestu, atraktivan izgled: lijep, moderan dizajn, boja: siva, materijal: presvlaka: poliester, punjenje: poliuretanska pjena (2,5 cm), poliester, osnova: poliester (protuklizni premaz), dimenzije: ukupne dimenzije: d 55 x š 47 x v 19 cm, površina za ležanje: d 49 x š 41 cm, visina ruba: 19 cm, širina ruba: 2,5 cm, visina ulaza: 11 cm, napomena o održavanju: uklonite punjenje prije nego što presvlaku operete u perilici rublja pri 30 °C. Napomena: postavite podlogu između kreveta i poda od parketa ili PVC-a kako ne bi došlo do promjene boje poda. ______________________________________________________________________________ TIAKI ne pokušava biti nešto posebno, jer je veza između vas i vašeg kućnog ljubimca posebna i jedinstvena – nešto što pripada samo vama. Naprotiv, TIAKI želi biti dio vašeg svakodnevnog života. Želimo sudjelovati u svakom sretnom trenutku vašeg ljubimca: igračka koju neprestano grize, grebalica kojom svakodnevno oštri svoje kandže ili krevet u kojem sretno provodi svoje sate. TIAKI nastoji biti marka koja je uz vas u svim životnim situacijama: kako u lijepim, sjajnim trenucima koji oboma pružaju radost, tako i u trenucima koji su dlakavi, ogrebani ili nagriženi. To je mjesto na kojem želimo biti. TIAKI. Dio vašeg života.
TIAKI meki krevet Nolan - d 55 x š 47 x v 19 cm
TIAKI meki krevet Nolan - d 55 x š 47 x v 19 cm
27,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe