Chewies mesne trake Mini – Konjetina 2 x 70 g

Chewies mesne trake Mini – Konjetina 2 x 70 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Razmazite svojeg psa sočnim mesnim trakama Chewies Mini. Ove ukusne grickalice izrađene su od 100 % mišićnog mesa i pružaju intenzivan okus koji će vaš pas obožavati. Osi... Pročitaj cijeli opis
13,98 € -5 %
13,29 €
2-4 dana
-5 %13,98 €
s dostavom 17,28 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
17,28 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Chewies mesne trake Mini – Konjetina 2 x 70 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02379BE0
Prijavi grešku
Razmazite svojeg psa sočnim mesnim trakama Chewies Mini. Ove ukusne grickalice izrađene su od 100 % mišićnog mesa i pružaju intenzivan okus koji će vaš pas obožavati. Osim što su bogate proteinima, pripremljene su bez žitarica, što ih čini izvrsnim izborom za pse osjetljive probave. Neovisno o tome koristi li se kao nagrada tijekom vježbanja ili jednostavno kao posebna poslastica između obroka, ove su mesne trake uvijek odličan izbor. Mesne trake Chewies Mini pažljivo su pečene u pećnici kako bi se sačuvao njihov bogat okus. Jednostavno se dijele na manje komade što ih čini idealnim tijekom treninga. Osim toga, prikladne su i za štenad i starije pse. Proizvedene su u Njemačkoj i možete biti sigurni u njihovu visoku kvalitetu. Mesne trake Chewies Mini u pregledu: sočne mesne trake, kao grickalice za pse 100 % mišićno meso: nudi intenzivan okus i sočnu teksturu, osigurava vrijedne proteine monoproteinske i bez žitarica: idealno za pse osjetljive probave, može se upotrijebiti i za eliminacijsku dijetu s dodatnom porcijom vitamina C: pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava nježna priprema: pažljivo pečeno u pećnici lako se dijeli: idealno kao poslastica za vježbanje ili kao mali međuobrok bez aroma, boja i konzervansa: samo najbolje za vašeg psa proizvedeno u Njemačkoj: visoka kvaliteta sirovina
Chewies mesne trake Mini – Konjetina 2 x 70 g
Chewies mesne trake Mini – Konjetina 2 x 70 g
13,29 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe