alfa spirit Dog Meatballs 6 x 400 g - Svinjetina i kim

alfa spirit Dog Meatballs 6 x 400 g - Svinjetina i kim

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Jednostavno za grickanje: mokra hrana alfa spirit Dog Meatballs 6 x 400 g sastoji se od nevjerojatno sočnih mesnih loptica koje će vašeg psa razmaziti izvrsnim okusom. Ku... Pročitaj cijeli opis
21,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
25,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod alfa spirit Dog Meatballs 6 x 400 g - Svinjetina i kim. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02379CAB
Prijavi grešku
Jednostavno za grickanje: mokra hrana alfa spirit Dog Meatballs 6 x 400 g sastoji se od nevjerojatno sočnih mesnih loptica koje će vašeg psa razmaziti izvrsnim okusom. Kuglice od mesa sastoje se od 80 % svježeg mesa i ne sadržavaju mesno koštano brašno. Ukusne mesne loptice u umaku odlikuju se recepturom bez žitarica i glutena, što čak i četveronožnim prijateljima osjetljivim na prehranu omogućuje uživanje u uravnoteženom obroku. Za poseban okus dodaju se birani začini i vrste povrća. alpha spirit Dog Meatballs 6 x 400 g ne sadržava šećer i nježno se proizvodi od čisto prirodnih sastojaka. alpha spirit Dog Meatballs 6 x 400 g u pregledu: izvanredna mokra hrana za pse mesne okruglice u umaku: jedinstvena tekstura, sočne mesne loptice u mesnom temeljcu bez žitarica i glutena: posebno lako probavljivo, prikladno i za osjetljive pse 80 % svježeg mesa: iz različitih izvora, bez životinjskog brašna, bogato proteinima visoke kvalitete ukusno: rafinirano biranim začinima i povrćem 100 % prirodni sastojci: lako probavljivi bez šećera: za prirodan okus uravnoteženo i cjelovito: sadržava sve važne hranjive tvari poseban postupak proizvodnje: nježno kuhano u vlastitom soku, bez tehnoloških pomoćnih tvari i visokih temperatura bez umjetnih dodataka, bojila i pojačivača okusa
alfa spirit Dog Meatballs 6 x 400 g - Svinjetina i kim
alfa spirit Dog Meatballs 6 x 400 g - Svinjetina i kim
21,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe