Bozita Original Adult XL s janjetinom bez žitarica - 2 x 3 kg

Bozita Original Adult XL s janjetinom bez žitarica - 2 x 3 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tko ekološki živi bi treba paziti i na podrijetlo i proizvodnju hrane za životinje: Bozita je proizvedena s poštovanjem prema čovjeku, životinji i prirodi. Svi sastojci p... Pročitaj cijeli opis
24,98 € -6 %
23,49 €
2-4 dana
-6 %24,98 €
s dostavom 27,48 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
27,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Bozita Original Adult XL s janjetinom bez žitarica - 2 x 3 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02379CBF
Prijavi grešku
Tko ekološki živi bi treba paziti i na podrijetlo i proizvodnju hrane za životinje: Bozita je proizvedena s poštovanjem prema čovjeku, životinji i prirodi. Svi sastojci potječu iz održivog, švedskog poljodjelstva. Pritom se odriče nepotrebnih dodataka. Uz to u Švedskoj vrijede stroge smjernice o zaštiti životinja i higijeni. Tako s ovom ukusnom hranom nudi Vašem psu kvalitetan i siguran obrok bez antibiotika i brašna leševa. Sastav Bozita X-Large je prilagođen prehrambenim potrebama odraslih, normalno aktivnih pasa velikih pasmina. XL kroketi su idealno prilagođeni većoj čeljusti i olakšavaju unos hrane. Uravnotežena receptura nudi sve hranjive i vitalne tvari, koje su potrebne Vašem ljubimcu za njegovo zdravlje. Svježa piletina švedskog podrijetla brine za intenzitet okusa i izvor je kvalitetnih proteina. Sadržani prah šipka je bogat prirodnim antioksidansima, koji hvataju slobodne radikale. Istovremeno se jača imunološka obrana i sa svojim protuupalnim djelovanjem se potiče zdravlje zglobova posebno opterećenih kod velikih pasmina. Tako Bozita brine za cjelokupno siguran i dobar osjećaj kod hranjenja i razmažuje organizam Vašeg psa zahvaljujući prirodnim sastojcima s punim okusom i najboljom kvalitetom! Bozita X-Large u pregledu: Uravnotežena premium hrana za pse Prilagođena potrebama odraslih, normalno aktivnih pasa velikih pasmina od 1 godine Prirodna receptura: bez nepotrebnih dodataka, sirovina iz održivog, švedskog poljodjelstva u skladu s prirodom Proizvedena u Švedskoj: proizvodnja se odvija prema strogim švedskim smjernicama zaštite životinja bez korištenja antibiotika i brašna leševa Sa svježom piletinom: iz švedskog uzgoja, izvor kvalitetnih proteina Sa šipkom: prirodni antioksidans s protuupalnim djelovanjem, potiče imunološki sustav i zdravlje zglobova Idealni sastav: opskrbljuje odrasle pse sa svim esencijalnim hranjivim tvarima Visoko prihvaćanje: intenzivni okus zahvaljujući prirodnim sastojcima XL-kroketi: prilagođeni čeljusti velikih pasmina Sigurnost: Zemlja podrijetla Švedska je bez BSE (bolest ludih krava) i raspolaže sveobuhvatnim higijenskim propisima kod proizvodnje hrane za životinje
Bozita Original Adult XL s janjetinom bez žitarica - 2 x 3 kg
Bozita Original Adult XL s janjetinom bez žitarica - 2 x 3 kg
23,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe