Perfect Fit Junior < 1 (< 10 kg) s piletinom - 5 x 1,4 kg

Perfect Fit Junior < 1 (< 10 kg) s piletinom - 5 x 1,4 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Štenci i mladi psi u fazi rasta posebno imaju koristi od hrane bogate hranjivim tvarima. Perfect Fit Junior 1 ( 10 kg) s piletinom cjelovita je suha hrana čija je receptu... Pročitaj cijeli opis
43,45 € -3 %
41,99 €
2-4 dana
-3 %43,45 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Perfect Fit Junior < 1 (< 10 kg) s piletinom - 5 x 1,4 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02379CE7
Prijavi grešku
Štenci i mladi psi u fazi rasta posebno imaju koristi od hrane bogate hranjivim tvarima. Perfect Fit Junior 1 ( 10 kg) s piletinom cjelovita je suha hrana čija je receptura posebno razvijena za štence malih pasmina. Sastoji se od kroketa koji su prilagođeni malim ustima i odlikuje se uravnoteženim omjerom proteina, masti i vlakana. To vašem ljubimcu pruža optimalnu podršku u fazi rasta. Perfect Fit Junior 1 ( 10 kg) s piletinom potpuna je hrana koja je prikladna za svakodnevnu prehranu vašeg psa. Hrana je bogata piletinom koja služi kao izvor životinjskih bjelančevina i mnogi psi je rado prihvaćaju zbog izvrsnog okusa. Perfect Fit Junior 1 ( 10 kg) s piletinom u pregledu: uravnotežena suha hrana za štence mlađe od 1 godine, optimizirano za mlade pse malih pasmina ( 10 kg), ukusna receptura: na bazi ukusne piletine, visoka prihvaćenost kod mnogih pasa, s kalcijem i fosforom: za optimalan rast, visokokvalitetni proteini: važni za izgradnju i održavanje mišićne mase, idealni za fazu rasta štenaca i mladih pasa, formula Total-5 za vitalan život psa: imunološki sustav: antioksidansi, kao što je vitamin E, mogu podržati normalnu funkciju imunološkog sustava, oralna higijena: hrskavi kroketi mogu pomoći u čišćenju zuba i na taj način podržati optimalnu oralnu higijenu, probava: lako probavljiva receptura s visokokvalitetnim proteinima posebno je lako probavljiva, koža i dlaka: cink pridonosi održavanju normalne kože i dlake, kontrola težine: prilagođen udio energije i masti, može pomoći u održavanju idealne težine, prilagođen oblik kroketa: kroketi prilagođeni malim ustima, potpuna cjelovita hrana: s važnim vitaminima i mineralima za svaki dan, bez umjetnih boja.
Perfect Fit Junior < 1 (< 10 kg) s piletinom - 5 x 1,4 kg
Perfect Fit Junior < 1 (< 10 kg) s piletinom - 5 x 1,4 kg
41,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe