BABOLAT teniska torba TEAM ROLAND GARROS RH X12

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Za igrače koji imaju tenis u krvi, Babolat Vam donosi potpuno novu liniju Babolat Roland Garros RH. Ova torba u koju stane 12 reketa posebno je dizajnirana za igrače koji... Pročitaj cijeli opis
109,00 € -6 %
103,00 €
-6 %109,00 €
s dostavom 109,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
109,90 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod BABOLAT teniska torba TEAM ROLAND GARROS RH X12. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta
Za sport
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0038C779
Prijavi grešku
Za igrače koji imaju tenis u krvi, Babolat Vam donosi potpuno novu liniju Babolat Roland Garros RH. Ova torba u koju stane 12 reketa posebno je dizajnirana za igrače koji su konkurentskog duha i koji žele svoju opremu zaštiti i spremiti u kvalitetnu torbu. Pri izradi su korišteni nova struktura i materijali. Torba ima mnoge različite funkcije, a sve je uklopljeno u svjež, inovativan izgled. Ova torba ima tri glavna odjeljka, od kojih je thermalined za zaštitu od topline. Dolazi s odvojivim pretincem za cipele za jednostavnu pohranu odjeće, obuće ili pribora. Mokro / suho odjeljak za opremu nakon treninga. Dva manja pretinca služe za što lakšu i kvalitetiniju organizaciju pribora. Dimenzije: 76x44x34cm, Tri odjeljaka za reket, od kojih je jedan izotermski / štiti žice od vrućine i hladnoće, Dvije podesive trake za uporabu kao ruksak trake ili nošenje na jednom ramenu, Boja: crveno / crna / siva, Volumen: 78 l,
BABOLAT teniska torba TEAM ROLAND GARROS RH X12
BABOLAT teniska torba TEAM ROLAND GARROS RH X12
103,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe