Oakley Thurso Matte Black Ink/Prizm Black Lifestyle naočale

Oakley Thurso Matte Black Ink/Prizm Black Lifestyle naočale

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Thurso spaja lagani stil sa sofisticiranim rubom i samoizražavanjem u sunčanim naočalama pripremljenim za svakodnevni život ... Pročitaj cijeli opis
170,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 10:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Oakley Thurso Matte Black Ink/Prizm Black Lifestyle naočale. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Naočale za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023825AD
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Thurso spaja lagani stil sa sofisticiranim rubom i samoizražavanjem u sunčanim naočalama pripremljenim za svakodnevni život i prijelaz u sport. Okvir od miješanog materijala O-Matter i C-5 udoban je i izdržljiv, dok jastučići za nos i ušne čapice Unobtainium koji ne kližu drže ga sigurnim tijekom bilo koje aktivnosti. Dizajniran da besprijekorno pristaje uz šešir, Thurso ima suptilan deco-line dizajn koji vam daje potpuno vlastiti izgled. Kako biste vidjeli više detalja, Prizm Lens Technology poboljšava boju i kontrast kamo god vas put vodi. KAMO god IDEŠ - Okvir od mješovitih materijala i besprijekorno integrirane izvedbene značajke pomažu u prelasku ovog stila iz aktivnosti u svakodnevni život LAGAN I IZDRŽLJIV - Prednji okvir O Matter i ultra lagane, C-5 metalne drške pružaju izdržljivost i cjelodnevnu udobnost PRISTAJE UZ ŠEŠIRE - Drška je dizajnirana s laganom kukom za bešavno pristajanje šešira O-Matter drške dizajnirane su tako da budu niskog profila kako bi pristajale uz šešire i kacige. DRŽAK PROTIV KLIZANJA - Integrirani Unobtainium čepići za uši i jastučići za nos pomažu u zadržavanju uz držanje bez klizanja i cjelodnevnu udobnost VIDI VIŠE DETALJA - Dostupan s Prizm lećama koje su dizajnirane za poboljšanje boje, kontrasta tako da možete vidjeti više detalja ZNAČAJKE I TEHNOLOGIJA Zaštita od udaraca Oakley leće dizajnirane su i testirane u okolnostima ekstremno velike mase i velike brzine kako bi se osigurala beskompromisna zaštita u širokom rasponu zahtjevnih uvjeta. Okvir i leće Veličina: M (132 mm) Visina leće: 44,9 mm Širina okvira: 132,1 mm Duljina ruke: 145 mm Širina leće: 54 mm Širina mosta: 19 mm Navedene mjere namijenjene su samo za korisničku upotrebu. Nije namijenjen optičarima za ispisivanje recepata. Mogućnosti prilagodbe Redovno: Srednja prednja leća dizajnirana za one koji preferiraju pokrivanje prosječnog dijela lica. High Bridge Fit: Nudi sigurnije i udobnije pristajanje onima s visokim nosom i nižim jagodicama. Dobar izbor ako vam je hrbat nosa iznad razine zjenica.
Oakley Thurso Matte Black Ink/Prizm Black Lifestyle naočale
Oakley Thurso Matte Black Ink/Prizm Black Lifestyle naočale
170,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe