DMT KRSL Road White/White 43 Muške biciklističke cipele

DMT KRSL Road White/White 43 Muške biciklističke cipele

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:NAJBRŽA ČIPKASTA CIPELICA NA PLANETU. Ovo je evolucija cipela koje je Tadej Pogačar nosio u svojoj impresivnoj vožnji do pob... Pročitaj cijeli opis
371,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 2:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod DMT KRSL Road White/White 43 Muške biciklističke cipele. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023864D1
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:NAJBRŽA ČIPKASTA CIPELICA NA PLANETU. Ovo je evolucija cipela koje je Tadej Pogačar nosio u svojoj impresivnoj vožnji do pobjede na Tour de Franceu 2020. Inovativna konstrukcija s jednodijelnim bešavnim gornjištem i reinterpretacijom klasičnog kopčanja na čipku. Iznimna udobnost, lagana, prozračna, zaštićena konstrukcija od inženjerskog pletiva eliminira točke pritiska, pristaje kao salivena i super je prozračna. Tadej je ažurirao i testirao na utrci s novim potplatom Anatomic SL i čak lakšim gornjištem. GLAVNE ZNAČAJKE Ultralagano 3D pletivo potpuno izrađeno gornjište Promjenjive debljine i pletene strukture za vrhunsku udobnost Integrirane ušice za vezice za kabele Gazirani karbonski SL potplat Mogućnost podešavanja klinova od 8 mm naprijed-straga TEHNOLOGIJA 3D PLETINA Koristeći tehničke pređe i specifične strukture izrađenog pletiva, odgovaramo točnim potrebama za svaki stil vožnje bicikla i svaku zonu cipele. Isprobavanje para DMT pletenih cipela potpuno će promijeniti način na koji razmišljate o biciklističkoj obući. Lagan, manje glomazan, odlično pristaje, vrhunske prozračnosti i brzog sušenja. Bez kompromisa između pristajanja i potpore zahvaljujući blago elastičnoj konstrukciji, cilj je da zaboravite da uopće nosite cipele na sljedećoj vožnji.
DMT KRSL Road White/White 43 Muške biciklističke cipele
DMT KRSL Road White/White 43 Muške biciklističke cipele
371,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe