KOMPLET RADNA ODJEĆA 2 - 47 - 54

KOMPLET RADNA ODJEĆA 2 - 47 - 54

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Super ponuda -komplet radne odjeće za samo 75 EUR! Europska kvalitetaRADNE HLAČE (trostruki šavovi, multifunkcionalni džepovi)+RADNA JAKNA (odvojivi rukavi, trostruki šav... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 14:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Radnaodjeca.com ponudi
Ponuda trgovine Radnaodjeca.com za proizvod KOMPLET RADNA ODJEĆA 2 - 47 - 54. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02388090
Prijavi grešku
Super ponuda -komplet radne odjeće za samo 75 EUR! Europska kvalitetaRADNE HLAČE (trostruki šavovi, multifunkcionalni džepovi)+RADNA JAKNA (odvojivi rukavi, trostruki šavovi, džepovi)+TENISICE SA ZAŠTITNOM KAPOM (lagane, udobne)Jakna od poliester-pamučne tkanine težine 260 g/m2 Kopča se patentnim zatvaračem, presvučena čičak trakom. Odvojivi rukavi s podesivim manžetama. Mnogi funkcionalni džepovi uključujući džepove na prsima s čičak zatvaračem, pomoćne džepove i dva donja džepa. Pojačanja na ramenima, laktovima i donjim dijelovima jakne od materijala koji štiti od habanja. Ojačanje i trostruki šavovi za izdržljivost. Može se koristiti kao bez rukava.Hlače od poliester-pamučne tkanine težine 260 g/m2. 11 funkcionalnih džepova, uključujući 3 džepa s rubom, dvostruki prednji džepovi, stražnji džepovi prekriveni preklopom na čičak, džep za teret i džep za ručicu. Pojačanja od antiabrazivnog materijala na džepovima i koljenima s mogućnošću korištenja jastučića za koljena. Dodatno podešavanje opsega struka. Ojačanje i trostruki šavovi za izdržljivost. Visokokvalitetni pojas.TEXO zaštitne tenisice izrađene su od čeličnog zaštitnog poklopca, otporne na udar s energijom od 200 J i tlakom od 15 kN. Gornje dio cipele izrađene su od prozračnih tekstilnih materijala. Neklizajući potplat od poliuretana PU/PU dvostruke gustoće, antielektrostatički, otporan na ulicu. Apsorpcija energije u području pete. Prozračna 3D matirana baza. Sportski dizajn. Zadovoljavaju zahtjeve norme EN 20345.
KOMPLET RADNA ODJEĆA 2 - 47 - 54
KOMPLET RADNA ODJEĆA 2 - 47 - 54
75,00 €
u Radnaodjeca.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe