Britax Romer Autosjedalica Advansafix Pro i-Size, Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg) - Jade Green

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=WIVTC04]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-r... Pročitaj cijeli opis
319,90 € -15 %
271,92 €
3-6 dana
-15 %319,90 €
s dostavom 301,92 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
301,92 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Britax Romer Autosjedalica Advansafix Pro i-Size, Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg) - Jade Green. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Grupa autosjedalice
Zadovoljava standard
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0238A254
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=WIVTC04]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}

ADVANSAFIX PRO bit će i vjeran prijatelj vašeg mališana - uvijek tu kada im zatreba. Pružajući vam mir godinama, ADVANSAFIX PRO je dizajniran da raste s vašim mališanom. Odobren prema najnovijim sigurnosnim standardima i-Size (UN R129), svom djetetu pružate vrhunsku zaštitu na svakom putovanju. Jednostavno pretvorite sjedalicu s pojasom u sjedalicu s visokim naslonom u nekoliko jednostavnih koraka i prikladna je od 15 mjeseci do 12 godina.

VRHUNSKA SIGURNOST
Pružite svom djetetu maksimalnu zaštitu na svakom putovanju. Pojas s 5 točaka može se koristiti sve dok vaše dijete ne dosegne 105 cm (maksimalno 22 kg), što znači da se možete osloniti na ADVANSAFIX PRO da će vaše dijete biti sigurno dulje. Osim toga, razvijen je i odobren u skladu s najnovijim standardom i-Size (UN R129) i opremljen je naprednim sigurnosnim značajkama. Budite mirni, SICT, XP-PAD i SecureGuard rade zajedno kako bi pružili najbolju moguću zaštitu u svakoj nesreći.

UDOBNOST I FLEKSIBILNOST
Omogućite svom mališanu udobnu vožnju - čak i kada više nisu tako mali! Baš poput vjernog umiljatog suputnika, ADVANSAFIX PRO donosi maksimalnu udobnost u svakom razdoblju djetinjstva - od malog djeteta do tinejdžera. Bez gnjavaže za roditelje - prostrano, mekano podstavljeno sjedalo i naslon za glavu podešavaju se bez napora kako biste savršeno pristajali svom djetetu. Prebacivanje s pojasa u 5 točaka na sigurnosni pojas vašeg automobila znači da nema potrebe za kupnjom druge autosjedalice - ADVANSAFIX PRO štiti vaše dijete od 15 mjeseci do 12 godina. Dan pun avantura? Nagnite sjedalo u bilo kojoj dobi kako bi čak i vaše veće dijete moglo lako drijemati u iznimno udobnom položaju za spavanje.

MIR ZA RODITELJE
Opustite se: nema potrebe kupovati novu autosjedalicu jer vaše dijete raste. Lagani ADVANSAFIX PRO raste i štiti vašeg mališana tijekom cijelog djetinjstva, čineći ga vjernim suputnikom na svakom putovanju. Lako prilagodite naslon za glavu i pojas istovremeno, tako da ste uvijek spremni za izlazak. A kada vaše dijete postane dovoljno veliko, prebacite se s pojasa u 5 točaka na sigurnosni pojas u 3 točke s funkcijom FLIP&GROW.

MONTAŽA
Standard: i-Size (R129)

ISOFIX S TOP TETHEROM (76 – 105 cm)
Ovu dječju autosjedalicu potrebno je pričvrstiti na ISOFIX pričvrsne točke vašeg vozila. ISOFIX je standardni sustav spojnih točaka koji se nalazi u gotovo svim automobilima. Time se uspostavlja sigurna i čvrsta veza između dječje autosjedalice i automobila. Specifični zahtjevi ADVANSAFIX PRO – sigurna instalacija je dovršena upotrebom Top Tethera kako bi se omogućila optimalna stabilnost.

POJAS S ISOFIX PRIKLJUČKOM (100 – 150 cm)
Ova dječja autosjedalica mora biti postavljena pomoću sigurnosnog pojasa u 3 točke vozila, kao i ISOFIX točaka za pričvršćivanje u vašem automobilu. To osigurava čvrstu i sigurnu vezu između dječje autosjedalice i automobila, čak i kada vaše dijete ne sjedi u njoj.

POJAS (100 – 150 cm)
Ova dječja autosjedalica može se postaviti sa sigurnosnim pojasom automobila u 3 točke. Ova je opcija korisna ako autosjedalicu prenosite u različite automobile koji možda nemaju svi ISOFIX točke za pričvršćivanje. Vodilice sigurnosnog pojasa na autosjedalici pomoći će vam da pravilno postavite sjedalicu.

Britax Romer Autosjedalica Advansafix Pro i-Size, Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg) - Jade Green
Britax Romer Autosjedalica Advansafix Pro i-Size, Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg) - Jade Green
271,92 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe