Andersen Scala Shopper Jella kolica za kupovinu, (AN112-214-70)

Andersen Scala Shopper Jella kolica za kupovinu, (AN112-214-70)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Značajke okvira: Sklopivi rukohvat Kolica se mogu montirati na bicikl Kotači se lako skidaju Udaljenost između kotača: 45 cm Promjer kotača: 15 cm Visina okvira: 101 cm T... Pročitaj cijeli opis
110,00 €
2-7 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Maras d.o.o. ponudi
Ponuda trgovine Maras d.o.o. za proizvod Andersen Scala Shopper Jella kolica za kupovinu, (AN112-214-70). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0239151C
Prijavi grešku
Značajke okvira: Sklopivi rukohvat Kolica se mogu montirati na bicikl Kotači se lako skidaju Udaljenost između kotača: 45 cm Promjer kotača: 15 cm Visina okvira: 101 cm Težina okvira: 1,8 kg Nosivost okvira: 40 kg Veličina okvira: 36 cm x 21 cmZnačajke torbe: Reflektirajući dijelovi na torbi Bočni džep Unutarnji džep Impregniran materijal Torba se lako skidaScala Shopper - Vaš pouzdani suputnik za sve prilike! Izrađena od robusnog i čvrstog čelika, ova kolica za kupnju sa sklopivom ručkom nudi nenadmašnu kvalitetu i svestranost. Uz odgovarajući pribor, Scala Shopper se lako može pretvoriti u praktičnu prikolicu za bicikl, što je čini idealnim suputnikom za sve prilike. Tihi, glatki kotači promjera 15 cm čine ga svestranim partnerom za putovanjšProizvedeno u Njemačkoj. Svaki proizvod proizveden je s ljubavlju i brigom u obiteljskoj tvrtki u sjevernoj Njemačkoj.Prikolice za bicikle: čista svestranost! Uz odgovarajuću spojku, brojni Shoppers® mogu se transformirati u praktičnu prikolicu za bicikl u tren oka. Pravi svestrani talent: idealan za svakodnevnu upotrebu, kupovinu ili izlete. Prava alternativa automobilu!
Andersen Scala Shopper Jella kolica za kupovinu, (AN112-214-70)
Andersen Scala Shopper Jella kolica za kupovinu, (AN112-214-70)
110,00 €
u Maras d.o.o.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe