Bež modul za sofu Roxy - Scandic

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Uredite svoj dnevni boravak u čistom, jednostavnom stilu s modularnom kolekcijom Scandic Roxy . Pojedinačni moduli mogu se jednostavno kombinirati kako bi se stvorila sof... Pročitaj cijeli opis
549,00 € -15 %
467,00 €
-15 %549,00 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Prednarudžba.

Cijena je osvježena danas od 8:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Bonami.hr ponudi
Ponuda trgovine Bonami.hr za proizvod Bež modul za sofu Roxy - Scandic. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Uključen ležaj
ne
Vrsta sjedeće garniture
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0239248B
Prijavi grešku
Uredite svoj dnevni boravak u čistom, jednostavnom stilu s modularnom kolekcijom Scandic Roxy . Pojedinačni moduli mogu se jednostavno kombinirati kako bi se stvorila sofa po mjeri vašeg prostora i potreba. Vaša mašta nema granica, tako da ove sofe možete kombinirati između kombinacija boja. Njihove presvlake dolaze u nizu različitih, ali još uvijek bezvremenski neutralnih nijansi. S ovim sustavom možete jednostavno izraditi kutnu garnituru, kauč u obliku slova U ili ekstra dugu garnituru. Moduli su vizualno prilagođeni sa svih strana zahvaljujući donjem spojnom sustavu. Stoga ih možete koristiti u zatvorenom prostoru ili zasebno kao fotelje koje nadopunjuju modularnu sofu u istom stilu. Otkrijte više modula iz kolekcije Scandic Roxy .
Bež modul za sofu Roxy - Scandic
Bež modul za sofu Roxy - Scandic
467,00 €
u Bonami.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe