Vrtni šator 4x8m - sa 3 zida - Crvena

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vjenčanje u vrtu na otvorenom jedan je od trendova posljednjih godina. Imate nekoliko briga manje, jer se ne morate baviti prostorom. Na primjer, možete uštedjeti proraču... Pročitaj cijeli opis
1.697,00 €
2-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

9 Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 12 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

Više o brimo.hr ponudi
Ponuda trgovine brimo.hr za proizvod Vrtni šator 4x8m - sa 3 zida - Crvena. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02392744
Prijavi grešku
Vjenčanje u vrtu na otvorenom jedan je od trendova posljednjih godina. Imate nekoliko briga manje, jer se ne morate baviti prostorom. Na primjer, možete uštedjeti proračun za medeni mjesec ili poboljšati proračun. Bez obzira odlučite li se za svadbeni dom u vašoj kući u vrtu ili u prirodi, sastavni je dio vjenčanog šatora. Znamo koliko je važno za mladenke, lijepo sunčano vrijeme je čitav tijek vjenčanja. Iz iskustva naših klijenata znamo da su odabrali prekrasno vjenčanje na kamenoj terasi s pozadinom pravoslavne kapele. Iako su se rujanske temperature penjale na 30 ° C u hladu. Ipak, vjenčanje je bilo lijepo, ali toplina se nije odražavala na savršen učinak. Korištenjem šatora zaštićeni ste od vrućih sunčevih zraka. Vrijeme je nepredvidivo, iako meteorolozi mogu predvidjeti sunčan dan, možda je točno suprotno. Neplanirana bura više vas ne može iznenaditi. Vodootporne cerade s impregniranim poliuretanskim slojem osiguravaju 100% sigurnost da će se gosti jednako zabaviti kao i sunčanog dana. Stoga ne morate preseliti vjenčanje u hotelske prostorije u slučaju lošeg vremena. Možete se nastaviti zabavljati prema svojim željama i ne biti nepotrebno razočarani.Robusna konstrukcija izrađena je od visokokvalitetnog aluminija. Odlikuje se velikom trajnošću i pogodan je za upotrebu u teškim uvjetima. Tlocrt je, unatoč većim dimenzijama, prilično nepretenciozan.Šesterokutne noge s automatskim zaključavanjem osiguravaju lako savijanje. Konstrukciju karakterizira i mala težina srazmjerno njegovoj robusnosti.Besplatni rezervni dijelovi i građevinske usluge. Kupnjom šatora za vjenčanje 4x8m dobivate 5 godina jamstva. CE certifikat marke BRIMO štandovi je pitanje.Prijavite se i ostvarite popust od 5€ na svaki šator koji rezervirate.
Vrtni šator 4x8m - sa 3 zida - Crvena
Vrtni šator 4x8m - sa 3 zida - Crvena
1.697,00 €
u brimo.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe