BOOSTER - PRIJENOSNI STARTER NOCO GB40 12V 1000A - 1000A

BOOSTER - PRIJENOSNI STARTER NOCO GB40 12V 1000A - 1000A

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
GB40 je prijenosni pokretač litij-ionske baterije - pojačivač snage paljenja od 1000A koji pokreće praznu bateriju u sekundi. Ima patentiranu sigurnosnu tehnologiju koja ... Pročitaj cijeli opis
138,95 € -10 %
125,06 €
Cijena s dostavom
130,01 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 17:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tehnoshop.eu ponudi
Ponuda trgovine Tehnoshop.eu za proizvod BOOSTER - PRIJENOSNI STARTER NOCO GB40 12V 1000A - 1000A. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02392775
Prijavi grešku
GB40 je prijenosni pokretač litij-ionske baterije - pojačivač snage paljenja od 1000A koji pokreće praznu bateriju u sekundi. Ima patentiranu sigurnosnu tehnologiju koja pruža zaštitu od obrnutog polariteta, tj. bez iskri i kratkih spojeva. Tako je siguran i jednostavan za korištenje. Booster NOCO GB40 je snažna baterija koja ima širok raspon funkcija. Može se koristiti kao pojačivač ili kao prijenosni izvor napajanja za punjenje USB uređaja kao što su pametni telefoni, tableti i drugo. Pogodan je za automobile, terenska vozila, brodove i još mnogo toga. Za benzinske i dizel motore.Prednosti NOCO pojačivača/startera su njihova mala težina i veličina, a istovremeno imaju veliku startnu struju, što osigurava posebna NOCO Lithium Ion baterija izvrsnih karakteristika.Primjer: ako napravite 1000 ciklusa punjenja, baterija će nakon toga i dalje imati 87% svog kapaciteta. 1 ciklus znači pražnjenje od 100% do 0 i punjenje do 100%, ali ako ga ispraznimo samo do 50% i napunimo do 100%, to je samo pola ciklusa. Ako biste svaki dan praznili booster do 50%, kapacitet od 87% dosegli biste tek nakon šest godina. Baterija također ima izuzetno nisko samopražnjenje. Ako danas napunite pojačivač do 100% i ne koristite ga 1 godinu, nakon tog vremena preostala baterija će i dalje biti 70% puna. Snaga pokretanja litijske baterije (booster) je 1000A, Kontakti koji ne iskrenu i zaštita od obrnutog polariteta, GB40 može puniti USB uređaje poput pametnih telefona, tableta i više, LED baterijska svjetiljka, svjetline od 100 lumena s nekoliko načina rada, uključujući SOS bljeskanje, Pokreće benzinske motore do 6 litara, dizel motore do 3 litre1, Omogućuje do 20 pokretanja s jednim punjenjem.1) Kod hitnog pokretanja vozila važno je nekoliko različitih vanjskih čimbenika (vanjska temperatura, pražnjenje akumulatora, spajanje booster stezaljki na stezaljke akumulatora, mogućnost pokretanja vozila čak i s punim akumulatorom) u praksi može doći do određenih odstupanja na koje booster nema utjecaja. Stvarna uporaba ovog proizvoda temelji se na individualnim okolnostima i ne jamči da svaki korisnik može uživati ??u oglašenim rezultatima. Ako imate bilo kakvih pitanja o pravom modelu pojačivača za vaše potrebe, obratite se online službi za pomoć ili nas kontaktirajte putem e-pošte i mi ćemo vas savjetovati.Sve što trebate u jednom uređaju.NOCO booster GB40 jednostavan je za korištenje i razumljiv. LED indikatori pokazuju status napunjenosti vlastitih litijevih baterija i status napunjenosti pojačivača. Indikatori greške upozoravaju vas ako su kabeli spojeni u obrnutom polaritetu ili su privremeno onemogućeni zbog toplinske zaštite. Jednostavno uključite LED svjetiljku, napunite USB uređaj ili upotrijebite ručnu postavku za duboko ispražnjene baterije.
BOOSTER - PRIJENOSNI STARTER NOCO GB40 12V 1000A - 1000A
BOOSTER - PRIJENOSNI STARTER NOCO GB40 12V 1000A - 1000A
125,06 €
u Tehnoshop.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe