Tuli Beanbag Sofa Neskidiva navlaka - poliester tamno siva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Osjećajte se što udobnije - najveća torba iz radionice Tuli pruža beskrajnu udobnost i golemu varijabilnost. Ugodit će najmanjima, ali i visokim osobama ili zaljubljen... Pročitaj cijeli opis

197,68 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 1:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Tuli Beanbag Sofa Neskidiva navlaka - poliester tamno siva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02393B63
Prijavi grešku

Osjećajte se što udobnije - najveća torba iz radionice Tuli pruža beskrajnu udobnost i golemu varijabilnost. Ugodit će najmanjima, ali i visokim osobama ili zaljubljenim parovima koji se u njoj mogu zajedno maziti. Svoje pristalice ne nalazi samo u domu, već iu uredskim prostorijama ili na javnim događanjima, poput koncerata i ljetnih festivala.

Na Tuli Sofa torbi možete sjediti, ležati, sklupčati se u loptu ili se prepustiti njenom mekanom obliku u poluležećem položaju. Možete ga koristiti kao lepršavu ležaljku, ali ga možete razigrano transformirati u ekstra meku "fotelju". Omogućit će vam da udobno odmorite ruke i glavu, no najviše će vam zahvaliti kralježnica. Zahvaljujući savršenoj ergonomiji, torba se prilagođava tijelu u svakom položaju.

Osim toga, toplo punjenje od polistirenskih kuglica pobrinut će se i za opuštanje vaših ukočenih mišića. Dakle, nije važno čitate li knjigu, radite li na laptopu ili drijemate. Tuli Sofa naprosto kopira linije Vašeg tijela, a svoje će mjesto naći u dnevnoj i dječjoj sobi, au slučaju vanjskih modela i na terasi ili velikom balkonu. Ipak, zbog njegove veličine preporučamo ga koristiti u većim prostorima. Ako tražite originalno opuštajuće sjedalo za svoj kućni ured, Tuli Sofa je savršena za kućni ured zahvaljujući svom neformalnom dizajnu.

Predstavlja dugogodišnju investiciju, jer neće služiti samo odraslima, već i djeci s kojom će rasti. Unatoč svojoj veličini, Tuli Sofa je laka za transport pa čak i vaši mališani mogu uživati u njoj nakon posla. Djeca mogu brzo preobraziti glomazno tijelo naše ogromne Tuli torbe u platformu za skakanje ili meku "prostirku" na kojoj se mogu sigurno brčkati ili raditi salta.

Materijal i šivanje

Tuli Sofa je čisto slovački proizvod - dizajn lokalnih kreatora kombiniran je s iskustvom i preciznošću domaće proizvodnje. Brinemo o poštenoj kvaliteti šivanja i koristimo samo visokokvalitetne strojeve, konce i provjerene materijale otporne na pritisak i trenje. Zahvaljujući dvostrukom ojačanom šavu i zaobljenim uglovima, naše su torbe udobne, čvrste i izdržljive u isto vrijeme. Naš cilj je stvoriti proizvode za vas koji će vam služiti godinama.

Unutarnje punjenje

Sadržaj torbe Tuli Sofa sastoji se od kuglica od zdravlju neškodljivog stiropora pogodnog za hranu, proizvedenih u Slovačkoj. Ako se vrećica nakon nekog vremena slegne, jednostavno otvorite vrećicu s punjenjem (ili unutarnju vrećicu, ako se radi o proizvodu s poklopcem koji se može skinuti) i napunite je novim granulama.

Poliester:

Poliesterska tkanina na vašoj Tuli torbi pravi je izbor za interijer. Tkanina je izdržljiva i fleksibilna na dodir, zbog čega je dobar prijatelj svih izumitelja. Nema problema s vodom pa se ne morate brinuti ako prolijete ambalažu. Tekućina ostaje na površini i dovoljno ju je obrisati suhom krpom. Ne preporučamo ostavljati tkaninu na suncu duže vrijeme ako ne želite da vaša Tuli torba promijeni boju.

Budući da torba nema navlaku koja se može skinuti, ne može se prati u perilici rublja. No, lako ga možete zagrijati ili se riješiti prljavštine krpom i sapunom.

Tuli Beanbag Sofa Neskidiva navlaka - poliester tamno siva
Tuli Beanbag Sofa Neskidiva navlaka - poliester tamno siva
197,68 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe