Femme Funn – Thruster Rabbit - Ljubičasta

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Rabbit vibrator koji je ujedno i thruster! Uistinu poseban primjerak koji objedinjuje nevjerojatno intenzivnu stimulaciju G točke pomicanjem unutra-van te istovremen podr... Pročitaj cijeli opis
139,99 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:18.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Libido.hr ponudi
Ponuda trgovine Libido.hr za proizvod Femme Funn – Thruster Rabbit - Ljubičasta. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dužina (cm)
22 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023946EE
Prijavi grešku
Rabbit vibrator koji je ujedno i thruster! Uistinu poseban primjerak koji objedinjuje nevjerojatno intenzivnu stimulaciju G točke pomicanjem unutra-van te istovremen podražaj klitorisa izuzetnim vibracijama. Vrh se pomiče gore-dolje u rasponu od oko 1,3 cm te u 3 brzine, dok klitoralni nastavak ima 3 brzine vibracije i 7 vibrirajućih uzoraka. Thrusting funkcija i vibracije mogu [...] Rabbit vibrator koji je ujedno i thruster!Uistinu poseban primjerak koji objedinjuje nevjerojatno intenzivnu stimulaciju G točke pomicanjem unutra-van te istovremen podražaj klitorisa izuzetnim vibracijama.Vrh se pomiče gore-dolje u rasponu od oko 1,3 cm te u 3 brzine, dok klitoralni nastavak ima 3 brzine vibracije i 7 vibrirajućih uzoraka. Thrusting funkcija i vibracije mogu raditi odvojeno ili zajedno, što pruža mogućnost potpune personalizacije podražaja i korištenje igračke na sasvim novi način ovisno o trenutnim željama. Motorima upravljate tipkama na uređaju ili praktičnim daljinskim upravljačem, koji je idealan za scenarij iz snova - vakuumskom bazom ga fiksirate na čvrstu i ravnu površinu (primjerice, uzglavlje kreveta), namjestite se i potom upravljate daljinskim upravljačem, a ne nespretno tražeći i pogađajući tipke na samom uređaju.Vibracije i pomicanje vrha mogu raditi istovremeno ili zasebno. Funkcijama možete upravljati putem tipki na samom uređaju i putem daljinskog upravljača pa tako možete upravljanje prepustiti i partneru.Realistično je oblikovan s istaknutim glavićem, naborima kože i venskom strukturom što će pružiti dodatan podražaj prilikom penetracije.Kao i slični thrusting uređaji vibrator ima mehanički zvuk pri radu te nije pogodan ukoliko tražite diskretni stimulator. Tijelo uređaja je kruto i nefleksibilno, ali silikon od kojeg je napravljen je mek i podatan na dodir što će pružiti realistično iskustvo.Silikon je gladak na dodir te će i mala količina lubrikanta biti dovoljna za ugodno iskustvo.Snažnom vakuumskom bazom ga možete pričvrstiti za ravne i glatke površine poput pločica, namještaja i stakla kako biste ga koristili bez ruku.U potpunosti je vodootporan te ga možete koristiti i u kadi ili pod tušem.Napravljen je od silikona te ne sadrži ftalate niti druge tvari štetne za tijelo. Čisti se vodom i blagim sapunom.Preporučamo korištenje uz lubrikant na bazi vode.- 2 vibromotora- 3 brzine pomicanja vrha- 3 brzine vibracija- 7 vibrirajućih uzorakaDuljina: 22 cm - 23,3 cmPenetracijska duljina: 12 cmPromjer (najširi dio): 3,7 cmOpseg (najširi dio): 12,7 cmMaterijal: silikon, ABS plastikaNapajanje: punjiva baterija (USB priključak)
Femme Funn – Thruster Rabbit - Ljubičasta
Femme Funn – Thruster Rabbit - Ljubičasta
139,99 €
u Libido.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe