Skijaška kaciga Flaxta Deep Space plave boje - M-L

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kaciga Deep Space idealna je all-mountain kaciga s nagrađivanom sigurnošću i udobnošću Kaciga Deep Space dizajnirana je s holističkim pristupom zaštiti i udobnosti. Prist... Pročitaj cijeli opis
161,95 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 1:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Biolab ponudi
Ponuda trgovine Biolab za proizvod Skijaška kaciga Flaxta Deep Space plave boje - M-L. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Kaciga za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02397FCA
Prijavi grešku
Kaciga Deep Space idealna je all-mountain kaciga s nagrađivanom sigurnošću i udobnošću Kaciga Deep Space dizajnirana je s holističkim pristupom zaštiti i udobnosti. Pristup se temelji na Flaxtinom AVA konceptu, skraćenici od Absorb, Vent i Adapt, koji je već integriran u popularnu i hvaljenu zaštitu za leđa Behold. Jezgra, izrađena od 100% recikliranog EPS-a, temeljito je konstruirana i optimizirana u gustoći, što omogućuje tanak profil uz osiguranje najviše razine zaštite. Hibridna konstrukcija školjke, koja kombinira tehnologiju u kalupu s robusnom ABS školjkom, omogućila je optimiziranu težinu, izdržljivost i strukturnu stabilnost. Integrirana Primaloft Gold izolacija nudi dodatnu toplinu u hladnijim danima, dok se Flaxtina jedinstvena FoamFit podstava, temeljena na memorijskoj pjeni, prilagođava obliku glave za personalizirano pristajanje. S integriranim sustavom prilagodbe veličine i podešavanjem visine koje je jednostavno za korištenje, kaciga Deep Space nudi sigurno i udobno pristajanje za sve razine iskustva. Flaxta ID je revolucionarni novi način da personalizirate svoju Flaxta kacigu To je jedinstven koncept koji vam omogućuje da prilagodite svoju Deep Space kacigu s našim dizajnerskim dodacima. Odaberite između raznih silikonskih kopči za naočale i tvrdih vrhova kako bi se vaša kaciga istaknula. Svaki dodatak je jednostavan za instalaciju i može se zamijeniti u roku od nekoliko sekundi, što vam daje fleksibilnost da promijenite svoj izgled kad god želite.
Skijaška kaciga Flaxta Deep Space plave boje - M-L
Skijaška kaciga Flaxta Deep Space plave boje - M-L
161,95 €
u Biolab

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe