vidaXL Stolica za ljuljanje sa zakrivljenim sjedalom bijela drvena

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Stolica za ljuljanje je pravi dodatak za vaš vrt da biste začinili svakodnevni život.Dobar je partener za djecu, prostor za opuštenje za odrasle i jedna od najomiljenih v... Pročitaj cijeli opis
125,95 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 7:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Stolica za ljuljanje sa zakrivljenim sjedalom bijela drvena. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Broj komada
1
Naslon za leđa
da
Naslon za ruke
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0038F61E
Prijavi grešku
Stolica za ljuljanje je pravi dodatak za vaš vrt da biste začinili svakodnevni život.Dobar je partener za djecu, prostor za opuštenje za odrasle i jedna od najomiljenih vrsta stolica za stare. Najbolje je sjedalo za razgovor, čitanje, gledanje televizije ili jednostavno za opuštenje. Ova stolica za ljuljanje je izrađena od masivnog drveta i jelovine, koje se odlikuje apsolutnom otpornošću na vremenske uvjete i trajnost. Budući da je u stanju da izdrži sunce i kišu, drvena stolica za ljuljanje može se koristiti na otvorenom ili zatvorenom prostoru, kao što su dnevni boravak, vrt i dvorište. Zakrivljeno sjedalo je osmišljeno za izuzetnu udobnost. Stolica za ljuljanje sama je elegantan ukras za vaš prostor. Završna obrada u boji čiste bijele stolice je svježa i svijetla, osvjetljujući bilo koji unutarnji ili vanjski okoliš.
vidaXL Stolica za ljuljanje sa zakrivljenim sjedalom bijela drvena
vidaXL Stolica za ljuljanje sa zakrivljenim sjedalom bijela drvena
125,95 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe