POC Thermal Neckwarmer Black UNI Multifunkcionalna marama

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Savršeno oblikovan za cestovni biciklizam, Thermal Neck Warmer daje toplinu i udobnost u hladnijim uvjetima. Savršeno obliko... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
44,60 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 10:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod POC Thermal Neckwarmer Black UNI Multifunkcionalna marama. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0239A083
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Savršeno oblikovan za cestovni biciklizam, Thermal Neck Warmer daje toplinu i udobnost u hladnijim uvjetima. Savršeno oblikovan za cestovni biciklizam, Thermal Neck Warmer daje toplinu i udobnost u hladnijim uvjetima. Mješavina Merino vune i Tencel liocela daje mekoću i toplinu. Grijač za vrat se može podići kako bi djelomično prekrio lice u hladnijim danima. Optimiziran za cestovni biciklizam, grijač za vrat neće se skupiti na stražnjoj strani vrata kada čučnete iznad bicikla. ISTAKNUTI PROIZVODI Mješavina merino vune Oblikovan za cestovni biciklizam Svestran Merino mješavina Izrađena od mješavine Merino vune i Tencel® za toplinu i mekoću uz kožu. Oblikovan za cestovni biciklizam Grijač za vrat je kraći i širi od tradicionalne vratne cijevi za vrhunsku udobnost u položaju cestovnog biciklizma. Svestran Grijač za vrat se može podići kako bi pokrio dio lica u hladnijim uvjetima. Logo POC Mali POC logo nalazi se u središnjoj prednjoj strani.
POC Thermal Neckwarmer Black UNI Multifunkcionalna marama
POC Thermal Neckwarmer Black UNI Multifunkcionalna marama
37,70 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe