Max&Co. MO5137 005

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Polarizacija Posebni filtar za leće koji sprječava sunčeve zrake da se odbijaju ravno u vaše oči i zasljepljuju vas. Naročito ćete ga cijeniti ljeti, kao i tijekom vožnje... Pročitaj cijeli opis
101,00 €
18-20 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 18 - 20 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Eyerim ponudi
Ponuda trgovine Eyerim za proizvod Max&Co. MO5137 005. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Naočale za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023C528E
Prijavi grešku
Polarizacija Posebni filtar za leće koji sprječava sunčeve zrake da se odbijaju ravno u vaše oči i zasljepljuju vas. Naročito ćete ga cijeniti ljeti, kao i tijekom vožnje, planinarenja ili vodenih i zimskih sportova. Max&Co. Max Mara izražava ženstvenost i istinsku, bezvremensku eleganciju. Sa sjedištem u Reggio Emiliji, Max Mara je jedna od najvećih talijanskih modnih kuća, sinonim za luksuz, stil i kvalitetu. MAX&Co. linija je namijenjena mladim, modno osviještenim ženama s jedinstvenim, osobnim stilom. Naočale MAX&Co. upotrebljavaju moderne oblike, originalne boje i avangardne materijale. Za koga su? Dioptrijske naočale Max&Co. MO5137 005 Polarized dio su najnovije zbirke Max&Co. pažljivo oblikovane za žene. Ovaj elegantni model s punim okvirom odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njegov okrugli oblik čini Max&Co. MO5137 savršenim izborom, posebno za kvadratna i srcolika lica. Materijali Materijal upotrijebljen za ovaj okvir jest metal otporan na koroziju, koji ga čini gotovo neuništivim. Besplatna dostava od 65.00 EUR Kupite svoje naočale Max&Co. MO5137 005 Polarized na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.
Max&Co. MO5137 005
Max&Co. MO5137 005
101,00 €
u Eyerim

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe