Gucci GG1519O 003

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Gucci Brend Gucci, koji je 1921. osnovao je Guccio Gucci, jedan od najstarijih talijanskih modnih brendova. Utjecajne, inovativne i progresivne – prema novoj viziji kreat... Pročitaj cijeli opis
430,00 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihama - ovaj proizvod šaljemo odmah! Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 9:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Eyerim ponudi
Ponuda trgovine Eyerim za proizvod Gucci GG1519O 003. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Naočale za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023E9ED1
Prijavi grešku
Gucci Brend Gucci, koji je 1921. osnovao je Guccio Gucci, jedan od najstarijih talijanskih modnih brendova. Utjecajne, inovativne i progresivne – prema novoj viziji kreativnog direktora Alessandra Michelea, Guccijeve naočale predstavljaju vrhunac talijanske vještine izrade i nenadmašne su svojom kvalitetom i posvećenošću detaljima. Za koga su? Dioptrijske naočale Gucci GG1519O 003 dio su najnovije zbirke Gucci pažljivo oblikovane za muškarce. Ovaj elegantni model s punim okvirom odražava najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a njegov okrugli oblik čini Gucci GG1519O savršenim izborom, posebno za kvadratna i srcolika lica. Materijali Ovaj model izrađen je od recikliranog acetata i stoga pripada našem izboru održivih proizvoda. Reciklirani acetat proizvodi se ponovnom preradom acetatnog otpada i ostataka koji nastaju tijekom proizvodnje naočala. Umjesto da se bacaju, ti se materijali skupljaju, čiste i zatim preoblikuju u nove acetatne filmove koji se mogu koristiti za izradu novih naočala. Ovaj proces pomaže smanjiti otpad i potražnju za sirovinama. Besplatna dostava od 65.00 EUR Kupite svoje naočale Gucci GG1519O 003 na eyerimu odmah i besplatno ćemo vam ih dostaviti izravno na vrata u njihovoj izvornoj zaštitnoj ambalaži.
Gucci GG1519O 003
Gucci GG1519O 003
430,00 €
u Eyerim

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe