OMADA Pull Box posuda za pohranu 19,5x19,5xh10,5cm / 2l / plava / pvc

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Inovativna i patentirana hermetička posuda Pull Box (2l) idealna je za skladištenje, transport i zagrijavanje hrane. Patentirani sustav zatvaranja održava hranu svježo... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

In stock

Cijena je osvježena danas od 12:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Emundia.hr ponudi
Ponuda trgovine Emundia.hr za proizvod OMADA Pull Box posuda za pohranu 19,5x19,5xh10,5cm / 2l / plava / pvc. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023EA0D8
Prijavi grešku

Inovativna i patentirana hermetička posuda Pull Box (2l) idealna je za skladištenje, transport i zagrijavanje hrane. Patentirani sustav zatvaranja održava hranu svježom i nepropusnom za zrak, sprječava kapanje i održava čvrsto brtvljenje čak i ako se posuda ispusti ili nagne. Zbog toga se Pull Box spremnik lako prenosi u torbama ili naprtnjače, kod kojih nije moguće osigurati horizontalni položaj kontejnera. Elegantan dizajn s prozirnom posudom dizajniran je za sve koji su organizirani i vole imati sve na vidiku. Četvrtasti oblik omogućuje zauzimanje cijelog raspoloživog prostora, a prozirni poklopac olakšava prepoznavanje hrane u njoj, bez otvaranja posude.
Pull Box spaja estetiku i funkcionalnost. Hermetički zatvoreni spremnik možete otvoriti jednim potezom. U njemu svoje omiljene grickalice lako nosite na posao, u školu, u teretanu, na trening, piknik ili sastanak, a da se ne odreknete prehrambenih navika. Možete nositi juhe, gulaše, salate, voće, grickalice...
Posuda je izrađena od termoplastičnog materijala koji se može 100% reciklirati. Može se koristiti u mikrovalnoj pećnici (bez poklopca), zamrzivaču i perilici posuđa (gornja polica).

Tehničke informacije:

Prikladno za mikrovalnu pećnicu: DA
Može se prati u perilici posuđa: DA
Oblik: kvadrat
Zapremina posude (l): 2
Značajka: bez BPA

OMADA Pull Box posuda za pohranu 19,5x19,5xh10,5cm / 2l / plava / pvc
OMADA Pull Box posuda za pohranu 19,5x19,5xh10,5cm / 2l / plava / pvc
13,84 €
u Emundia.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe