Cobi Panzer IV Ausf J, 1:72, 128 KS

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Panzerkampfwagen IV bio je njemački srednji tenk proizveden tijekom Drugog svjetskog rata. Bilo je to jedno od najboljih oklopnih vozila tog vremena. Dizajnirano je i ... Pročitaj cijeli opis

13,17 €
2-5 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Cobi Panzer IV Ausf J, 1:72, 128 KS. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023EA3EC
Prijavi grešku

Panzerkampfwagen IV bio je njemački srednji tenk proizveden tijekom Drugog svjetskog rata. Bilo je to jedno od najboljih oklopnih vozila tog vremena. Dizajnirano je i napravljeno mnogo različitih verzija ovog tenka. Brojne varijante su se razlikovale po debljini oklopa i naoružanju. Tijekom cijelog razdoblja proizvodnje od 1938. do 1945. Panzer IV je imao status glavnog borbenog tenka. Do 1942. bio je to najteži tenk Trećeg Reicha.

Mini model tvrtke COBI dizajniran je u omjeru 1:72 i sastoji se od 128 visokokvalitetnih elemenata. Nakon montaže spremnik je dugačak 9,5 cm. Unatoč kompaktnoj veličini, model zadržava sve najvažnije karakteristike svoje povijesne inspiracije! Njemačke oznake otisnute su na bokovima vozila. Detalji poput servisnih klapni i ventilacije motora također su otisnuti, a spremnik se može pomicati zahvaljujući montiranim kotačima. Kupola tenka je također pomična i može se rotirati. Posebno se ističu bočni poklopci trupa i kupole, karakteristični za Panzer IV Ausf. J.

Model je savršen početak vaše COBI avanture izrade igračaka. Tenk Panzer IV također je zanimljiv model i eksponat za kolekcionare. Zauzima malo prostora i lako može pronaći svoje mjesto na stolu kod kuće, na poslu ili na polici.
Ako ste napredni dizajner blokova, model će vam dati vrlo zanimljive elemente za stvaranje svega što možete zamisliti. Izrazite svoju strast kroz blokove i gradite povijest, dio po dio, uz COBI!

128 visokokvalitetnih elemenata
Proizvedeno u EU od strane tvrtki s više od 20 godina tradicije
Kocke udovoljavaju sigurnosnim standardima proizvoda za djecu
Potpuno kompatibilan s drugim markama građevinskih blokova
Tiskani blokovi neće se ogrebati ili razmazati i neće izblijediti tijekom igre ili zbog temperature
Jasne i intuitivne upute temeljene na ilustracijama i uputama korak po korak
Dimenzije modela (D x V): 9,5 cm (3,74”) x 4 cm (1,57”)

Cobi Panzer IV Ausf J, 1:72, 128 KS
Cobi Panzer IV Ausf J, 1:72, 128 KS
13,17 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe