Krevet BMS Rico na kat + ladica 200x90 cm, GRF - roza

Krevet BMS Rico na kat + ladica 200x90 cm, GRF - roza

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dječji krevet RICO je odlično rješenje za sve one koji cijene funkcionalnost, moderan dizajn, preciznost i kvalitetu izrade. Stabilna konstrukcija daje garanciju sigurnos... Pročitaj cijeli opis
795,00 € -15 %
675,75 €
-15 %795,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 10:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Krevet BMS Rico na kat + ladica 200x90 cm, GRF - roza. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023F1C57
Prijavi grešku
Dječji krevet RICO je odlično rješenje za sve one koji cijene funkcionalnost, moderan dizajn, preciznost i kvalitetu izrade. Stabilna konstrukcija daje garanciju sigurnosti i udobnosti za vaše dijete. Cijela konstrukcija kreveta je izrađena od punog borovog drva.Krevet je dvostrani što znači da se može postaviti na lijevu ili na desnu stranu, ovisno o potrebi. Svi rubovi kreveta su zaobljeni kako bi osigurali sigurno korištenje za najmlađe. Ljestve i ogradica se mogu postaviti na lijevu ili desnu stranu. Po potrebi se kreveti na kat mogu razdvojiti kako bi bila dva odvojena kreveta. Na dnu kreveta se nalazi prostrana i lako dostupna ladica na kotačima. Podnica je izrađena od fleksibilnih čvrstih letvica izrađenih od kvalitetnog drvenog kompozita.1. Okvir kreveta - od borovine, lakiran lakom na bazi vode2. Pribor za montažu - brza i jednostavna montaža3. Okvir - od opružnih letvica, izrađenih od drva breze, pričvršćen PVC poklopcem na metalnu traku, po sistemu klik-klak (brza montaža)4. MDF ploča - lakirana lakom na bazi vode5. Madraci - debljine 7 cm (2 kom), sa skidivom navlakom, prozračnim vlaknom i poliuretanskom pjenom. Navlaka - prošivena hipoalergena tkanina, izrađena od poliestera s patentnim zatvaračem.6. Ladica - od iverala7. HDF ploča8. Ručka za ladice - od PVC-a9. Kotači za ladice10. Zaobljeni rubovi11. Nosivost - 100 kg za svaku razinu12. Certificirani krevet - kvaliteta i sigurnost u skladu s TUV standardimaUz krevet dolaze madraci debljine 7 cm, dok se madraci od 12 cm kupuju zasebno. – Link za madrac dimenzije: 200x90 cm
Krevet BMS Rico na kat + ladica 200x90 cm, GRF - roza
Krevet BMS Rico na kat + ladica 200x90 cm, GRF - roza
675,75 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe