VIBRATOR RABBIT Langloys Bia Purple

VIBRATOR RABBIT Langloys Bia Purple

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=WDBMJN9]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-r... Pročitaj cijeli opis
59,99 € -15 %
50,99 €
Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 2:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Pokloni

Poklon pri kupnji iznad 60€

Više o Svijeterotike.hr ponudi
Ponuda trgovine Svijeterotike.hr za proizvod VIBRATOR RABBIT Langloys Bia Purple. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023F288D
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=WDBMJN9]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}#html-body [data-pb-style=H24O5DO]{width:100%;border-width:1px;border-color:#cecece;display:inline-block}

Vibrator sa stimulatorom klitorisa u obliku zečića, izrađen od mekog i svilenkastog silikona.

Bia vibrator namijenjen je ženama koje žele istražiti svoje tijelo i prepustiti se užitku. Izrađen je od silikona koji je neškodljiv za tijelo, ugodan na dodir i nježan za kožu. Materijal je hipoalergen i ne sadrži ftalate, što osigurava sigurnu i zdravu uporabu. Blago zaobljena drška nježno stimulira G-točku, dok vanjski stimulator sa zečjim ušima draži vaš klitoris, dajući vam dvostruku stimulaciju.

Opremljen je s dva snažna motora koji omogućuju različite načine vibracija i intenziteta. Bia vibrator dizajniran je da zadovolji vaše najdublje želje i omogući vam da doživite nezaboravne trenutke strasti i užitka. Nudi 8 različitih načina vibracije, omogućujući vam da odaberete onaj koji vam najviše odgovara. Bilo da tražite nježnu stimulaciju ili jake vibracije, Bia osigurava da ćete pronaći upravo ono što vam je potrebno.Osim toga, nudi 5 različitih brzina koje možete prilagoditi svojim potrebama i preferencijama. Jednostavnim pritiskom gumba možete se prebacivati ??između različitih brzina i načina vibracije, što vam daje potpunu kontrolu nad vašim iskustvom.

Drška ima rupu u sredini za bolje držanje. Ovaj dizajn omogućuje jednostavno korištenje i maksimalnu udobnost tijekom korištenja. Ručka je dovoljno velika za čvrst zahvat, ali dovoljno kompaktna da stane u vašu ruku.

Vibrator s stimulatorjem klitorisa v obliki zajčka
Narejen je iz mehkega in svilnatega silikona
2 močna motorja
8 različnih načinov vibriranja
5 različnih hitrosti
Magnetno polnjenje USB

VIBRATOR RABBIT Langloys Bia Purple
VIBRATOR RABBIT Langloys Bia Purple
50,99 €
u Svijeterotike.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe