Jamieson Ginkgo biloba 90 tableta

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Dodatak prehrani s biljnim ekstraktom

Ekstrakt ginka bilobe doprinosi mentalnoj ravnoteži (podržava koncentraciju, kratkoročno pamćenje i pamćenje u vrijeme pov... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena jučer u 13:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Jamieson Ginkgo biloba 90 tableta. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023F3D13
Prijavi grešku

Dodatak prehrani s biljnim ekstraktom

Ekstrakt ginka bilobe doprinosi mentalnoj ravnoteži (podržava koncentraciju, kratkoročno pamćenje i pamćenje u vrijeme povećanog stresa). Pomaže u održavanju pamćenja i kognitivnih funkcija u starijoj dobi. Podržava cirkulaciju krvi, što također ima blagotvoran učinak na rad mozga i njegovu reaktivnost.

Ambalaža

90 tableta

Doziranje

1 tableta dnevno uz obrok. Posavjetujte se sa svojim liječnikom o korištenju dodatka prehrani dulje od 8 mjeseci.

Sastav
Svaka tableta sadrži:

Ginkgo biloba (50:1) ekstrakt ... 80 mg
(Ginkgo biloba, lišće) ekvivalentno 4000 mg biljke, standardizirano na 24% flavonskih glikozida i 6% terpenskih laktona

Također sadrži: celulozu; kalcijev fosfat; sojin polisaharid (nosač), biljna stearinska kiselina; biljni magnezijev stearat (sredstvo za oblaganje)

Upozorenje
O primjeni proizvoda posavjetujte se s liječnikom ako uzimate lijekove za liječenje dijabetes melitusa, visokog krvnog tlaka ili ako dojite ili ste trudni. Nemojte uzimati zajedno s pripravcima koji utječu na zgrušavanje krvi (npr. razrjeđivači krvi, nadomjesci faktora zgrušavanja krvi, acetilsalicilna kiselina, ibuprofen, riblje ulje, vitamin E), mogu povećati rizik od spontanog krvarenja. Čuvati na temperaturi od 15-25 °C, izvan dohvata male djece. Utvrđena preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani ne smije se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.

Jamieson Ginkgo biloba 90 tableta
Jamieson Ginkgo biloba 90 tableta
14,21 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe