Automatska balansirka kotača W-870

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Profesionalni uređaj za balansiranje kotača Redats W-870 snažan je uređaj, dizajniran za pouzdano balansiranje kotača motocikala, osobnih automobila i kombija. Dizajniran... Pročitaj cijeli opis
3.229,16 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 12:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Foxigy.hr ponudi
Ponuda trgovine Foxigy.hr za proizvod Automatska balansirka kotača W-870. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023F5D48
Prijavi grešku
Profesionalni uređaj za balansiranje kotača Redats W-870 snažan je uređaj, dizajniran za pouzdano balansiranje kotača motocikala, osobnih automobila i kombija. Dizajniran i proizveden u Italiji s naglaskom na maksimalnu učinkovitost, pouzdanost i jednostavnost korištenja. Profesionalni uređaj za najzahtjevnije zadatke. Ima maksimalno pojednostavljen sustav mjerenja, koji eliminira greške uređaja i osigurava da su uneseni podaci u skladu sa stvarnošću, bez obzira na profil montiranog naplatka. Balanser je opremljen senzorima s preciznošću vaganja do 1 g.Puno prostora između stroja i montiranog kotača omogućuje lak pristup rubu i olakšava umetanje čavala ili ljepila. Prostrana polica za utege i pribor skraćuje vrijeme potrebno za pronalaženje prave težine. Široki zglobni poklopac na ruci omogućuje ugradnju naplatka do 35".Značajke:Maks. promjer naplatka: 35"Vrijeme ravnoteže: 5,5 sekundiAutomatsko očitavanje udaljenosti i promjera kotačaTočnost vage 1 gNožna kočnicaMjerna ruka s držačem utegaKalibracija balansera za kotače motociklaKalibracija balansera za automobilske kotačeStatičko/dinamičko balansiranjeOptimizacijaIzbor u gramima/uncamaOdabir inča/milimetraALU programi za putničke, terenske i moto kotačeProgram skrivene težinePrebacivanje u stanje pripravnostiKontrola od strane više operateraIzbor težine materijalaLaserESD - Jednostavni podaci sonaraServisni programiMaksimalno učinkovit rad omogućuje i brzina vaganja od samo 5,5 sekundi uz precizno lasersko označavanje mjesta za postavljanje utega. Osim toga, računalo uzima u obzir razlike između težine olova, željeza i cinka. Samo odaberite pravi program za balansiranje.Upravljačka ploča je ergonomski smještena u donjem desnom kutu gornjeg dijela, tako da je nadohvat ruke. Osim toga, nožna kočnica omogućuje brzo i sigurno zaustavljanje procesa.Easy Sonar Data (ESD)Spremljene standardne širine čeličnih kotača. ESD ne podržava aluminijske kotače. Ako je ESD funkcija dostupna, širina kotača se unosi zajedno s udaljenošću i promjerom naplatka kada se mjerna ruka postavi na prirubnicu naplatka. Ako vrijednost izračunata ESD-om ne odgovara ispravnim parametrima stroja, bit će potrebno izmjeriti širinu kotača isporučenim mjernim uređajem i unijeti vrijednost ručno.OPREMA:4x konus (40 - 132 mm)1x kliješta1x mjerni alat1x zaštitni poklopac kotačaOsovina 40 mmMatica za brzo otpuštanjeMali utikačVeliki ovratnikTEHNIČKI PARAMETRI:Tip: automatskiPromjer naplatka: unosi se ručno: 1" - 35", automatski: 9,5" - 28"Širina ruba: 2" - 20"Primjena: automobili i kombiji, terenska/terenska vozila, motocikliNapajanje: 230V 50HzProgram skrivene težine: DaProgrami za ALU felge: 7Maksimalna težina kotača: 75 kgVrijeme ciklusa mjerenja: 5,5 sekundiMemorija operatera: 2Brzina vrtnje: 140 okretaja u minutiRazina buke:
Automatska balansirka kotača W-870
Automatska balansirka kotača W-870
3.229,16 €
u Foxigy.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe